FELI Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Salut...am si eu o intrebare...monster 696 sau kawasaki Z750?...nu ma pot decide!...problema cea mai mare este k eu am km 1.87 inaltime si am senzatia k monsterul e km mic pentru mine...este oare adevarat?Merci!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 exista monsteristi de 1.90. cu mici reglaje la ghidon si suspensii ai sa te poti simti rezonabil pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Salut...am si eu o intrebare...monster 696 sau kawasaki Z750?...nu ma pot decide!...problema cea mai mare este k eu am km 1.87 inaltime si am senzatia k monsterul e km mic pentru mine...este oare adevarat?Merci!! tinand cont strict de design, kawa...practic, Z`urile, sunt printre putinele kawa care imi plac ....in rest nu m-am dat cu niciuna din ele bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate