Jump to content

monsteristu'

Super Membru
 • Posts

  4,752
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by monsteristu'

 1. hai la noi în garaj. aleea haiducului, lângă Favorit. e încălzit, are apă, muzică și bere la rece. la preț ne-om înțelege noi, dar va fi mult mai mic decât acești 400 de lei care se vehiculează pe aici. dă-mi de veste la 0753.379.594 dacă ești interesată.
 2. nu mai anunț la nicio poliție. că am mai găsit o dată un portofel cu acte și m-au ținut o grămadă să dau declarații și alte alea ca și cum eu l-aș fi furat.
 3. Am gasit numarul asta azi pe dn1, in zona Baneasa. Posesorul sa ma caute la 0753379594 sa i-l dau.
 4. /index.php?/topic/705248-vand-smartphone-de-mobrist-motorola-defy/?p=3610221
 5. nu uita un detaliu. examenul de oraş se dă cu instructorul pasager.
 6. nu te du la comana. e cel mai jegos maraton de mtb de la noi. organizatorii sunt niste neica nimeni pusi pe capatuiala.
 7. am trăit să o văd şi pe asta. mă gândeam că doar phisdele proaste la volan cred că bicicliştii trebuie să meargă pe trotuar. mai nou aflu că şi mobriştii sunt de aceeaşi părere. rugămintea mea ar fi să citiţi în phula calului codul rutier, că de aia există, să fie citit, nu interpretat de fiecare după cum îi vine bine.
 8. şi să mai lămurim o dată: realitatea tv e una, rtv (românia tv) e alta.
 9. RTV iar bate câmpii. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din pricina producerii, în jurul orei 07.00, a unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un moped, circulaţia rutieră pe Şoseaua de Centură a municipiului Bucureşti este blocată între localităţile Chiajna şi Chitila(judeţul Ilfov), în dreptul localităţii Rudeni. Potrivit informaţiilor primite de la faţa locului, o persoană a decedat.
 10. m-au trecut toate apele de frică. să se pună de-o poteră pentru prinderea nefericitului bard.
 11. citez mai jos dintr-un martor al accidentului. ............. https://www.facebook.com/ionut.alx#!/ionut.alx/photos_stream
 12. cântec de jale s-a vrut. şedeam şi eu pe-un şanţ cu o păpădie în gură şi beleam mintea la cât de căcat e viaţa. cum plm frate, îţi iei şi tu permis pe ultima sută de metri, faci rost şi de mobră, îţi tragi şi gagică pe ştoi, dar nu poţi domle să-i arăţi şi tu cât băgă, pencă tre să apară un phulete care trece strada fix în faţa ta, fix când mai aveai un pic şi săreai de 200.
 13. şi după ce scoatem stâlpişorii să dea statul la fiecare puber coclit câte o mobră de cel puţin 100 de cai. moca şi pe viaţă.
 14. când găseşti mobra la 150 de metri, cam ce viteză era? când ai 20 de ani şi permis de unul, cam câtă minte ai?
 15. nasoală treaba cu câinii ăştia. beliţi ochii mai bine, că o să ne ia ong-urile în cătare pentru că le terminăm potăile.
 16. pasager nu aș merge nici cu mine pilot, darămite cu voi.
 17. e mai degrabă invers, doar 2-3 la sută din mobriști respectă conducătorii auto. ps. recunosc, nu fac parte din gașca asta.
 18. biclă bună de oraș, și nu numai, aici: http://www.dirtbike.ro/bazar/biciclete/cursiere/cursiera-prestigio-09mm-nou-full-carbon-special-edition-118448
×
×
 • Create New...