nsh2000 Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 ma intereseaza kawasaki kx 85 din mai multe motive , unu la mana ca are inlaltime de sa mic , cea ce e avantaj pentru mine fiind mic de statura , eu sint pasionat de motociclete de teren , dar alea s de obicei foarte inalte , iar kawasaki ii destul de mic , iar motorul de 85 cc scoate aproape 30cp cum nu stiu dar asa scrie in manualul lui , dar eu nu stiu cum se comporta in teren , as vrea sa ma lamurit daca merita aceasta motocicleta sau nu . inca ceva , oare exista modalitite sa pot circula cu un cross in strada si sa n-am probleme daca ma opreste politia , ca am inteles astea nu se inmatriculeaza , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 ma intereseaza kawasaki kx 85 din mai multe motive , unu la mana ca are inlaltime de sa mic , cea ce e avantaj pentru mine fiind mic de statura , eu sint pasionat de motociclete de teren , dar alea s de obicei foarte inalte , iar kawasaki ii destul de mic , iar motorul de 85 cc scoate aproape 30cp cum nu stiu dar asa scrie in manualul lui , dar eu nu stiu cum se comporta in teren , as vrea sa ma lamurit daca merita aceasta motocicleta sau nu . inca ceva , oare exista modalitite sa pot circula cu un cross in strada si sa n-am probleme daca ma opreste politia , ca am inteles astea nu se inmatriculeaza , multumesc daca vrei au yamaha YZ 85 la EUR 1500. nu se inscrie este cross. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nsh2000 Postat Octombrie 10, 2005 Autor Share Postat Octombrie 10, 2005 daca vrei au yamaha YZ 85 la EUR 1500. nu se inscrie este cross. cip zii din ce an e ? in ce satare e ? eventuale defecte? o poza ar fii bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate