Maniax Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 Oameni ziceti si mie un atelier de cromare klumea(crom crom nu cu aspect de inox de prosta calitate), ca la noi in sv nu mai fac sablari calumea si nu iese bine nici cromu si sare dupa vreo luna. Si as vrea si un pret aproximativ. VisDeFier daca esti pe retea zi cum pot da de tine pt cromat la ura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mz2 Postat Decembrie 6, 2003 Share Postat Decembrie 6, 2003 daca vrei vino pana la braila si se rezolva in doua zile(santierul naval )nr de telefon 0239633928 (intreaba de vali) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Decembrie 6, 2003 Share Postat Decembrie 6, 2003 Cam care sunt preturile la cromat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 Ai drum prin Galati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Decembrie 16, 2003 Share Postat Decembrie 16, 2003 MAUS ,OMULE ,SINT DIN GALATI ,UNDE DRACU CROMEZ CEVA?0236474522 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Decembrie 16, 2003 Share Postat Decembrie 16, 2003 MAUS ,OMULE ,SINT DIN GALATI ,UNDE DRACU CROMEZ CEVA?0236474522 Mi-ai dat nr. de tel aiurea.Suna-ma tu pe mine:0744.99.14.99.Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Decembrie 18, 2003 Share Postat Decembrie 18, 2003 la Bacau e un atelier de cromat shi era in vara 1 usd cm patrat. din pacate n-am mai dat prin Bacau de ceva vreme shi nu mai stiu nik de atelieru asta dar daca mai e deschis am sa-ti dau de veste ca plec acasa de sarbatori (JE SUNT BACAUAN) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate