Thomas Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 Cei care nu pleaca sambata la Cheia o pot face cu noi, duminica + bonus Ora 07:00 (da, stiu, dura ora) - Intrarea din Herastrau de la Aviatorilor (Piata Charles de Gaulle parca ii zice) Participanti: Pana acum: un Logan plin de fete, eu cu pasager, Semaca singurel Traseu moto: Clasic: Buc - Ploiesti - Maneciu - Cheia - Muntele Rosu (sau Babarunca, vedem) si retur. Viteza medie - 90-120 Traseu per pedes si de pozat: Pai avand in vedere ca va fi senin si padurile au enshpe mii de culori, o sa facem un traseu de cateva ore pana sus (Sfinxul Bratocei, Babele, etc, vedem la fata locului) Nu greu, plimbareala. Cine vrea, vine la locul amintit sau ne prinde din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 9, 2005 Autor Share Postat Octombrie 9, 2005 Ne-am intors veseli si bine-dispusi dupa o tura asa cum scrie la carte Vreme dementiala , peisaje superbe, soseaua libera. Semaca la dus a mers un picut mai incet, la intoarcere i-am dat in goarna pe serpentine ca era prea frumos. (detaliile le da el) In rest, el a ramas la odihna la Muntele Rosu (infect drumul din soseaua nationala si pana la complex), noi am urcat pe culmea Zaganu si ne-am desfatat cu peisajele, am facut plaja , am dormit... etc Se mananca bine la NICOS (cum se iese din Cheia, inainte de primul pod, pe stanga, e o ramficatie si la 500 m e pensiunea asta) Super-mari portiile si gustoase, servire si oameni placuti Ca idee de bani: 3 oameni, cate 2 feluri de mancare cu de toate, 500.000 ROL Pozele, dom' Semaca sa le bage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 10, 2005 Autor Share Postat Octombrie 10, 2005 Cum el doarme inca (probabil) , am pus eu cateva - AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate