dannym Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 pai uite cum sta treba...: la mine in carte scrie full syntetic o data la 300km sau odata la zii de munca(pe teren,conditii competitie)... un mic calcul i-mi spune :1.2 l ulei x 400.000 + 2 buc filtre X ~8 euroi = ma apuc de furat... ori nu stiu eu ori exista si alte variante... l-e stiti voi??? apropo, e vorba de un ktm pe care i-l am nu de mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Noiembrie 29, 2003 Share Postat Noiembrie 29, 2003 la 300 km? f. putin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Noiembrie 29, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2003 asa scrie la carte, 3 ore de functionare/15 l benzine consum=6/100 eu o lungesc la 300... sau dapa o zi d mers stil competitie... macar stie cineva unde gasesc niste ulei mai ieftin??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate