geza.benedekfi Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Csocso Laci Misi Lala Zsolt si cu mine, ne-am strans si am comis-o din nou (pentru alte 336 poze click aici)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) VA arat aici numai ce nu se vede mai sus,restul puteti vedea CLICK AICI Deci: Incalzire: Si..... Cu toate astea ne-am simtit bine Toate cele bune Editat Noiembrie 3, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 f tare! ce wheelie baga dom' geza /index.php?...t&id=400051 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 f tare!ce wheelie baga dom' geza Era, de fapt, o aterizare (foarte) gresita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) mai-mai...ce va place voua ZBORUL !!! Bina ca nu te-ai lovit ! Editat Noiembrie 3, 2008 de EnduroMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Era, de fapt, o aterizare (foarte) gresita... cam asa am aterizat eu cand am rupt piciorul (nu chiar asa drept). Bine ca nu ai patit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 fuck, a durut aterizarea aia Geza??ca uili, e f reusita imaginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 fuck, a durut aterizarea aia Geza??ca uili, e f reusita imaginea Ar fi fost si mai reusita,daca asi fi putut continua...dar atat de uluitoare(sau rapida) a fost faza,incat am cascat gura,si am uitat sa mai continuu cu camera. Din fericire Geza e sanatos tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate