Radu46 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 A trecut ceva timp de cand am terminat de tunat sr meu si din pacate 100% am terminat doar tunningul optic si mai am de facut doar modificarea motorului cu unu de 70 impreuna cu un ambielaj sport , a admisiei si a carburatorului si daca imi permite bugetu si aprinderea. la transmisie si evacuare modificarile au fost facute si doar atunci cand o sa modific motoru poate o sa imi ceara alte arcuri la ambreiaj si alte role. dupa o mica sedinta foto iata ce a iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 A trecut ceva timp de cand am terminat de tunat sr meu si din pacate 100% am terminat doar tunningul optic si mai am de facut doar modificarea motorului cu unu de 70 impreuna cu un ambielaj sport , a admisiei si a carburatorului si daca imi permite bugetu si aprinderea. la transmisie si evacuare modificarile au fost facute si doar atunci cand o sa modific motoru poate o sa imi ceara alte arcuri la ambreiaj si alte role. dupa o mica sedinta foto iata ce a iesit fara un motor cu racire pe apa,nu faci nimic ..ps:scoate autocolantul de pe faruri,ca e urat eu iti recomand un set de 70 in 2 segmenti gen Top,un carb de 21,cu muzicuta de carbon si filtru sport,toba e destul de buna,transmisia zici ca ai schimbat-o..un cdi sport (malossi,top) si e racheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 fara un motor cu racire pe apa,nu faci nimic ..ps:scoate autocolantul de pe faruri,ca e urat eu iti recomand un set de 70 in 2 segmenti gen Top,un carb de 21,cu muzicuta de carbon si filtru sport,toba e destul de buna,transmisia zici ca ai schimbat-o..un cdi sport (malossi,top) si e racheta eu am carburator de 19 crezi ca nu e bun pt un 70 sau asta de 19 se poate pune si pe 50? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 hmm..arata bine la aspect...dar mi se pare sau e in mai multe nuante de galben? de exemplu acolo jos la baterie succes si cu tuningu la motor :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 eu am carburator de 19 crezi ca nu e bun pt un 70 sau asta de 19 se poate pune si pe 50? e bun si de 19..pune-i un filtru bun sport..si o muzicuta de carbon.. merge carb de 19 si pe 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 fara un motor cu racire pe apa,nu faci nimic ..ps:scoate autocolantul de pe faruri,ca e urat eu iti recomand un set de 70 in 2 segmenti gen Top,un carb de 21,cu muzicuta de carbon si filtru sport,toba e destul de buna,transmisia zici ca ai schimbat-o..un cdi sport (malossi,top) si e racheta si cat costa toate piesele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 si cat costa toate piesele? uita-te pe net si da-ti seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 (editat) Daca vrei sa te inspiri din cazanul meu... Editat Noiembrie 5, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 Daca vrei sa te inspiri din cazanul meu... cat fugea al tau si ce piese ai ales la tunning? ma refer la greutai role, nr dinti la grup, marime carburator mi-ar fi de folos inainte sa mai bag bani in el hmm..arata bine la aspect...dar mi se pare sau e in mai multe nuante de galben? de exemplu acolo jos la baterie succes si cu tuningu la motor :lol: asa arata el acolo are o vopsea fara lac foarte aderenta ca un plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 (editat) -kit malossi mhr replica 70 cmc -toba giannelli reverse -carburator de 21 -filtru de aer malossi -muzicuta malossi de carbon -variator polini speed control -curea top performance racing -ambreiaj tnt racing -ambielaj top performance -role 3 grame -grup stock -aprindere stock viteza...cam 125 plus-minus 2-3 km/h ,depinde de mai multe chestii. Editat Noiembrie 6, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 tare,tare brickule...esti spaima politailor:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=JCpSqXL6b9o Editat Noiembrie 10, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=JCpSqXL6b9o mersi de setari si sa sti ca mi-a placut mult rezultatul final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate