Sari la conținut

xxm

INACTIV
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de xxm

  1. xxm

    Aprilia Fan Club

    rolele? ce au rolele de-a face cu mecanismul pedalei de pornire?
  2. xxm

    Discutii Intre Noi

    salut...am un first bike cam cu o problema mare...e rupta o supapa. ce sugerati? merita reparat? sau sa incerc sa fac rost de un motor 2t?
  3. xxm

    Service Scutere

    l-am reglat cum il reglam mai demult, i-am dat mai multa benzina, mai mult aer, mai putina benzina, mai putin aer... tot la fel! nu sta la relanti si merge jalnic max 50 din 80 cat poate el... zilele astea mi l-a lovit o masina in spatele scolii si nu merge mai mult de 30 oare ce o fi avand???
  4. xxm

    Service Scutere

    ce pot face eu ca sa imi stea motoru la relanti?(am tot piscalit la carb, nicicum nu vrea sa mearga+ca trage foaaarte slab) oare ce o avea? tin sa precizez ca nu demult i-am facut setul...iar de rodaj ce sa mai zic...l-am facut calumea
  5. poate fi si de la bujii. poate nu dau scnateie...cum merge motorul?
  6. all3x4cs: tu ai dat examenul acela dar te rog frumos sa ma crezi ca multi au dat doar banul in acest fel nu se mai poate....(se poate, dar nu e rentabil)
  7. is curios de cand o sa intre in vogoare acest permis....
  8. va rog sa ma credeti: varumeu a avut un aerox de 50, role malossi de 6 grame, burete de filtru malossi si ambreaj sport malossi si o mers 118, viteza pe care o aratat-o gps-ul. din moment ce si malaguti are motor minareli nu prea vad de ce nu ar merge (dar conteaza si uzura motorului)....asfalt uscat!
  9. va rog sa ma credeti: varumeu a avut un aerox de 50, role malossi de 6 grame, burete de filtru malossi si ambreaj sport malossi si o mers 118, viteza pe care o aratat-o gps-ul. din moment ce si malaguti are motor minareli nu prea vad de ce nu ar merge (dar conteaza si uzura motorului)....asfalt uscat!
  10. xxm

    Discutii Intre Noi

    am si eu o problema...nu imi face presiune pompa de frana....am tot incercat sa o aierisesc dar in zadar...ceva idei???ajutati-ma cu un sfat daca puteti!
  11. xxm

    Service Scutere

    @tmrcosti: ia contactu, da-i vreo 20-30 de pedale, dupa care ii pui contactu si ar trebui sa porneasca...
  12. asa-s de confortabile scuterele astea de iti vine sa il duci in casa in fata televizorului....vorbesc serios
  13. dupa parerea mea, tipurile astea de scutere nu-s pentru tuning...ochiul meu le vede elegante si cu motoare silentioase......sunteti de acord?
  14. tare,tare brickule...esti spaima politailor:P
  15. eu am avut rs50 din 96 dar nevoile m-au facut sa-l vand...sper ca totusi cat de curand sa-mi iau altul mai nou sau macar sa imi iau altul:D @GoMeZ...frumos motorul...sa ai grija de el uite si o poza cu drujba pe roti: http://img507.imageshack.us/my.php?image=poza0090ak4.jpg
  16. xxm

    Discutii Intre Noi

    eu la daelim mi-am facut placute din placute de renault clio, le-am taiat la dimensiune si le-am gaurit nu am nici o treaba cu ele...ceva mai mult am avut treaba sa slefuiesc din tabla, dar o trecut si dupa 1000 de km numa cu ele(pe spate nu prea tine frana) nici nu se tare observa uzura...pe spate mai trebe sa vad cum fac cu sabotii....
  17. xxm

    Service Scutere

    oare la mine nui si de la muzicuta???? nici nu trage de nici un fel...
  18. xxm

    Service Scutere

    salut din nou! am o maare problema la scuterul meu(daelim message cu motor de honda dio), Nu vrea sa stea la relanti numa la rece si nu are putere. Bujie buna are(ngk), carburatoru reglat si dereglat in toate felurile numa sa stea la relanti si are setu nou, cu rodaj facut calumea...eu m-am gandit ca o fi de la muzicuta...spuneti si voi, probabil k si voi ati avut probleme asemanatoare! Multumesc anticipat si asflat uscat! :blink:
  19. piulita aia se strange bine...ca de nu se desface capacu variatorului si apar distrugeri mari...!!!
  20. nu merge impinsa>????am mai pus intrebarea asta pe pagina aII-a dar nimeni nu a comentat-o...
  21. incearca sa o pornesti impinsa(cu o siguranta pusa, desigur), daca se arde siguranta atunci ai o problema, daca nu, e din cauza bateriei...din cate stiu eu si motoarele pornesc impinse..
  22. xxm

    Ajutor

    care sunt efectele daca dintii sunt mancati la ''fulia asta''?
  23. eu imediat fac 16 ani si oricum imi fac a1....sunt foarte de acord cu aceste permise pentru scutere!!! ma gandesc ca de la 14 ani se vor face...ca si in occident. apropo...ptr a1 se da examen si din mecanica? asfalt uscat si nu alunecos!
  24. xxm

    Aprilia Fan Club

    intrebare: de mers cum merge?
×
×
  • Creează nouă...