Covaci Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Sa inteleg ca ai fost si ca ti-a placut Sambata dimineata am vrut sa va facem o vizita, sa vedem cum va descurcati , dar nu s-a putut. Asteptam niste poze, daca exista. am vorbit cu bogdan, a facut el poze, cum mi le trimite le postez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Sa inteleg ca ai fost si ca ti-a placut Sambata dimineata am vrut sa va facem o vizita, sa vedem cum va descurcati , dar nu s-a putut. Asteptam niste poze, daca exista. Mai incape indoiala. Cum sa nu-ti placa. Sambata dimineata am vrut sa va facem o vizita, sa vedem cum va descurcati , dar nu s-a putut. Cum sa ne descurcam... Super tare... Adi ne-a cerut autografe... Glumeam. Eu unul am fost catastrofa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiancaNEVE Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 se mai tin cursurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 se mai tin cursurile? da chiar ..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 me' frika de voi .... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiancaNEVE Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 me' frika de voi .... ) )) ai si de ce. eu sunt incepatoare, m-am urcat pe moto doar in poligon oare primesc si din astia ca mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate