Reverse Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 As vrea si eu sa stiu unde pot in Bucuresti sa`mi vopsesc: 1 parbrizu sa`l fac negru sau fumuriu dar sa arate bine nu facut muci ca asa il fac eu cu sprayu... 2 Jantele vreau sa le fac o alta culoare acuma sunt gri asa 3 O carena care a "suferit" ar trebui putin reparata si vopsita + Unde imi fac geamul de la stop + semnale clare? A,si niste preturi daca stiti macar asa informativ PS stie cineva cum se delimiteaza un bord electronic de Yamaha TZR?! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 15, 2005 Autor Share Postat Octombrie 15, 2005 Chiar asa nimeni nu stie unde se fac chestiile astea?!Ca prin oras vad o gramda cu jante vopsite etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 suna la m0720 636028 si pt vopsit si pt carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 TOT NU AI REZOLVAT PROBLEMELE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate