geza.benedekfi Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Noi, intarziatii ne-am dus in cautarea echipei pentru un drive-test si am vazut niste lucruri ciudate : Restul de poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 bai ce mal abrupt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ai scos trialu' ? sa nu rugineaska ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 ai scos trialu' ? sa nu rugineaska ? DA, ca mi-am rupt KTM-ul... Momentan e in reparatii si nu aveam alta varianta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) Pun si eu cateva poze,cine este interesat poate vedea mai multeAICI Am facut incalzirea Au sosit si intirziatii: ...si ...in premiera pe un sintetizator :Geza: Toate bune Va doresc. VA salut! Azi,joi,13 noiembrie s-a ivit ocazia sa iesim cateva ore(vreo doua) Iata niste P O Z E Deci: Zsolt Zoli si cu mine ne-am dat putin prin padurile din imprejurimile orasului,pana s-a lasat intunericul Toate cele bune Editat Noiembrie 13, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate