raulus Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 (editat) care-mi da si mie un nr de tel, ca acasa nu am net sa ma informez... sau daca se poate sa ma sunati si pe mine deseara cand stiti ceva sigur PLEASE 0742-849.256 P.S. si eu vreau la dunare Editat Octombrie 21, 2005 de raulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 care-mi da si mie un nr de tel, ca acasa nu am net sa ma informez... sau daca se poate sa ma sunati si pe mine deseara cand stiti ceva sigur PLEASE 0742-849.256 0722.527.555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 ati hotarat pana la urma unde va intalniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 (editat) plec in jumatate de ora cu trabi-ul in etrusco (nu mai e benzen in ij si salvez si ultimul ban pt maine )... vad dak pot lamuri situatzia pe acolo... si scriu pe forum/dau sms-uri celor care au lasat numarul cu ce am stabilit. @dark_evil: turnu magurele este spre vest... tot la dunare... dar spre vest. acolo vroiai sa ajungi cu "treburi", nu? @tro5: poate ne intalnim pe drum. si io merg spre oltenitza/calarashi... dar sigur nu vom avea aceleashi viteze Editat Octombrie 21, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Harciogu@ Nici o problema doar merg la plimbare nu la curse. Viteza se adapteaza. Da-mi de veste ce se hotareste in Etrusco. 0722617249 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 in etrusco nu era nici un amator de plimbare maine. zic sa ne intalnim la ultima benzinarie dinainte de autostrada soarelui la 11. harciog/mihnea 0723304338 poate shtitzi shi a cui e benzinaria (petrom, lukoil, omv). sa nu o ratam si sa ajungem pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 24, 2005 Autor Share Postat Octombrie 24, 2005 -Am fost la Cheia -Eu,Placebo,Cristina si Harciogu-vremea super,peisaj fantastic si mancare buna. Din cate am inteles Harciogu a fost la primul drum mai lung. Eu l-am cicalit putin (cum trebuie sa ne pozitionam in timpul mersului,sa pastram distanta intre motoare,la oprire cum sa parcam motoarele,etc.) sper ca nu s-a suparat. .......si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 foarte frumos, bravo probabil printre ultimile iesiri in sezonul asta... as fi venit si eu, dar inca nu am incredere ca mobra mea nu ma lasa in drum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Superb timp de plimbare. Incerc sa pun shi eu pozele: MARE ATENTZIE!!! pentru ca in we camioanele shi tir-urile nu au voie pe DN1 multe o iau pe drumul spre Cheia. Intrucat shoseaua este ingusta iar seprentinele destul de stranse pentru astfel de vehicole drumarii au pus pe marginea shoselei nisip cu pietrish (pe care camioanele le spulbera shi pe shosea ... mai ales la curbe). Eu am vrut sa trag pe dreapta shi in timp ce incetineam (frana) am derapat pe portziunea de nisip cu pietrish shi buf. Noroc ca aproape oprisem - viteza 5-10 km/h. Centrul de greutate prea ridicat shi-a spus din nou cuvantul. Noi nu am patzit nimic iar motorul are doar crashbar-ul zgariat putzin. Pentru Cristina a fost "botezul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_cbrf Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 da.....de ce sa ramai in carantina? ca rai sunteti o sa fie f rfrumos nu stiti ce pierdeti Vin eu in moldova daca ma primesti trenul ma asteapta in gara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate