pinnutz_789 Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 cat prinde ma honda cbr 125, in comparatie cu aprilia rs125? ca multi zic ca e diferenta mare de viteza si acceleratie..ziceti-mi si mie cat prinde o honda cbr125...si yamaha tzr 125 exista? k eu nu am vazut decat tzr50..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2006 MA CBR-ul prinde 130 Rs-ul (limitat) cam 160 ma! Da exista si tzr de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crisan Catalin Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 fratele meu...da'mi add la catalihno1308 dak ma poti ajuta si pe mine cu sfaturi si idei.vad la pozele alea cu cbr125 ca ai aplicat "aripioara franta" de la honda.eu acu imi vopsesc un nsr.tot negru si vreau si eu sa\mi pun abtibild deala.te rog dak ma poti ajuta da'mi add...suna asta si la restu .asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 eu am o problema,ma refuzat nenea de la itp. ca in talon e trecuta doar rosu dar ''in realitate'' e rosu-negru. cei drept nu a am incercat in alta parte sa imi dau seama daca e adevarat si e o greseala la rar(motoru e necazut cu vopseaua din fabrica) sau nenea ala nu a vazut motoare decat de pe scuter. la voi ce scrie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate