ionut73 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Prieteni, Tocmai am primit un mail de la Victor Pop - se tine ultima etapa de rally raid la Baia Mare. Prima proba este vineri la ora 14 si ultima duminica dimineata. Taxa de inscriere este 100 Euro. Puteti obtine mai multe detalii de la organizator Fundația Sportivă RANEDO – Baia Mare Baia Mare, Piața Libertății Nr. 6 Tel/fax 0262214127 Mobil. 0722.518.711; 0741.186.649. E-mail ranedo98@yahoo.com, it_is_4x4@yahoo.com Din pacate eu nu pot sa ajung - ma intorc in tara abia vineri seara Care aveti timp, bani si chef, bagati ca e super experienta! Bafta! Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli13 Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 a-r fi bine sa apara mai multe detalii despre acest eveniment pe acest site pt. cei care nu am mai participat la asa ceva cred ca nu sunt singurul!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 24, 2005 Autor Share Postat Octombrie 24, 2005 a-r fi bine sa apara mai multe detalii despre acest eveniment pe acest site pt. cei care nu am mai participat la asa ceva cred ca nu sunt singurul!? Salut Zoli, Sunt mumlte detalii prin topicurile mai vechi. Poti sa intrebi si aici si sigur iti va raspunde cineva sau poti sa contactezi direct organizatorii. Deci, ce te-ar interesa? Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate