Alex_83 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Am nevoie de un jug superior pentru furca de Voshod. Doar partea de sus pe care se fixeaza ghidonul. Daca are cineva astept un semn. nimic?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebix Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Am nevoie de un jug superior pentru furca de Voshod. Doar partea de sus pe care se fixeaza ghidonul. Daca are cineva astept un semn. fac maine o poza daca e ce iti trebuie tie o pot trimite cu un curier te costa curierul asta e jugu superior daca mai esti interesat il pot pune pe curier. Cum am zis te costa doar transportul bafta l ai primit? e bun? bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Sper ca ai primit mesajul. Am primit coletul. Multumesc mult de tot! Se poate inchide, am rezolvat. Editat Ianuarie 9, 2009 de mihai_prd La cerere, s-a inchis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate