HondaSan Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Azi dimineata am plecat in tromba la sedinta UCMR ca si delegat din partea AMR.Ora de plecare 6,00 am.Si dai si fugi ca sa ajungi la timp la inceperea sedintei adica ora9,30am.In localitatea Puchenii Mari am dat de o blocare de circulatie.De departe se vedeau masini oprite si semnalele intermitente ale salvarii. La fata locului o casca alba pe asfalt la 50 cm de axa drumului.Un trup omenesc pe sfalt.Trei oameni in portocaliu aplecati peste el.La vreo trei metri un moped trintit pe asfalt.O gheara ascutita imi stringe inima.INCA UNUL. Cine stie mai multe amanunte este rugat sa posteze.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 naspa si cum s-a intamplat nu stii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 naspa si cum s-a intamplat nu stii ? Nu stiu nimic pentru ca era aglomeratie mare pe sosea si eu ma grabeam spre Brasov unde nici nu am mai ajuns.Speram sa citeasca cineva care stie despre ce este vorba si sa ne spuna si noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate