DORUMASTER Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 -Vreme frumoasa ,motoare , lume multa(pentru perioada aceasta)-pacat ca se insereaza devreme. .....ceva poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Dragute pozele,vad ca l-ai prins si pe Pepe(cainele motociclist) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Misto pozele,misto gagicile cu CBR-urile galbene,catelu Pepe si casca lui si KLE-ul impecabil din 91 al tipului in rosu cu catelu in brate(am facut cunostinta dar am uitat pe loc cum il cheama).Si Harley-urile si multe altele.La gara cu aia de tureaza motoarele p'acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 28, 2005 Autor Share Postat Octombrie 28, 2005 .....pentru LOTRU... -pe tipul cu KLE-ul rosu il cheama ALIANCE-STEEL ( Gabi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 (editat) Asa,Gabi,multam! Pe unde va plimbati pan' la urma in weekendu' asta?Am vazut propuneri misto,pe mine m'ar aranja pastrama/tuica/vinoasele alea dar nu vad sa fi'ti luat vreo hotarare.Si e si bairamul acela din Tunari... Editat Octombrie 28, 2005 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate