Sari la conținut

LOTRU

Super Membru
  • Număr conținut

    1.012
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    b
  • Carnet moto din
    1996
  • Motocicleta
    doar machete
  • Numar Moto
    blabla
  • Club
    BIKER PIGS

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ 125,MZ 250,NIPRU ,SUZUKI SAVAGE, CBR 600 F3 ,2xDR 350 ,2xVTR 1000 F, XTZ 750 Super Tenere,GSXR 750 k4,DR 650 SE, WR 426 F, GSX 1300 R
  • Interests
    Nu multe.

LOTRU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. LOTRU

    Vtr 1000 F

    va crizati prea tare vizavi de distributie si intinzatoare .cand lantul se uzeaza acesta se intinde iar intinzatorul trebuie sa il tensioneze ptr a si face treaba in continuare . un lant si un intinzator uzate (mai sunt doua patine acolo ,una fixa si una mobila) determina un zgomot caracteristic , un tocanit initial slab ce apoi se accentueaza . cand zgomotul devine puternic uzurile sunt mari si apare pericolul ca distributia sa sara de la punct (nu stiu , se rupe lantul ,sare un dinte) ceea ce inseamna ca supapele se pot intalni cu pistonul si se belesc ambele . lantul este mai sigur decat curelele (vezi ducati) care nu dau nici un semn si crapa cu urmari grave (de aici schimbarea lor periodica) dar mai putin sigur decat cascada de pinioane (old vfr) care practic nu are moarte . puneti pe cineva sa vi le asculte si le veti afla pe cele cu bube la distributie . eu am citit de 30 000 km ptr intinzatoarele automate . 20 000 am mers eu cu unele zgomotoase si cred ca mai merg si acum . povesti peste povesti .
  2. se schimba valvele din interiorul furcii si astfel comportamentul ei ptr greutatea ta.
  3. LOTRU

    Vtr 1000 F

    am avut VTR model 98 la care intinzatoarele de lant distributie (Cam Chain Tensioner) erau zgomotoase ,tacanit pe care l-am depistat inca de la cumpararea motorului si cu care am rulat peste 20 000 km fara a se intensifica sau agrava cu ceva . am schimbat ulei la fiecare 6 000 de km si cu asta basta. cu cele de la APE manuale mi as face mai multe griji daca nu stiu sa le reglez\intretin\verific periodic. am ascultat si motoare VTR f. zgomotoase insa tacanitul pe care il avea a mea era departe rau de al altora . ma bucur sa vad din nou topicul VTR pe prima pagina .
  4. foarte misto , la fel ca majoritatea filmarilor voastre . felicitari !
  5. funny si cei cu sfaturile bune si cei ce te balacaresc din prima , topicul tau este facut numai din incantarea ce ti-o da noua ta achizitie . cred ca daca vrei sfaturi dai 2-3 clickuri si citesti tot ce e intereseaza la posesori de R1 sau la comunitati locale ptr ateliere moto in Craiova . funny si cei cu sfaturile bune si cei ce te balacaresc din prima , topicul tau este facut numai din incantarea ce ti-o da noua ta achizitie . cred ca daca vrei sfaturi dai 2-3 clickuri si citesti tot ce e intereseaza la posesori de R1 sau la comunitati locale ptr ateliere moto in Craiova .
  6. LOTRU

    Vtr 1000 F

    scria cineva mai devreme ca vrea VTR 1000F. am unul din 98 , negru ,radiat Italia . cine il cumpara iese primul proprietar in acte . pretul pleaca de la 2000 eur dar este neg . nu e pus la vanzare niciunde , am zis sa intreb vtr-isti . 0723 699 104 mai am un kit de lant nou nout DID la 160 eur si suport topcase cu placa prindere 50 eur . daca nu ma insel este si un capac monopost rosu 50 eur.
  7. LOTRU

    Vtr 1000 F

    scria cineva mai devreme ca vrea VTR 1000F. am unul din 98 , negru ,radiat Italia . cine il cumpara iese primul proprietar in acte . pretul pleaca de la 2000 eur dar este neg . nu e pus la vanzare niciunde , am zis sa intreb vtr-isti . 0723 699 104
  8. incepatorii merg pe motoare mici atunci cand au ceva minte . fiind incepatori se prea poate sa fie tineri si sa aiba oarecare probleme financiare deci conteaza consumul . ca-i doare fundul sau nu , bagaje sau altele ... mi-e greu sa cred ca-i mai intoarce ceva din drum . felicitari !
  9. scuter MBK FLAME (Yamaha Motor Taiwan) 125 cmc , 4 timpi , vreau 650 EUR neg. scuterul arata f bine , motorul merge perfect ,zici ca este electric . 0723 699 104 Bucuresti
  10. se impaca f bine posesorul de STenere si cu vitezanele ,exagerati . pe unde va mai plimbati dl Dan ? ati mai fost pe la circuitul de langa autostrada?
  11. LOTRU

    Motociclisti in ELVETIA

    si cum sta pe curbe unspenouasoptu ala urat tinere ? ca te vazui cu genunchiul jos calare pe el . tot asa cazane zgomotoase pe ultimul loc se afla?
  12. LOTRU

    SUEDIA

    cred ca ptr fun lumea bea de stinge sau se plimba cand au vacante sau weekenduri , ceea ce pare-mi-se ca se petrece si pe la noi. mancarea e mai scumpa ,am vazut si ardei in Norvegia ,zicea cineva ca nu a vazut ,sunt cca 2,5 eur kg ,asa ca exemplu insa daca vrei branza ,muraturi ,condimente , malai ,bulion si alte chestii de pe acasa le gasesti fara discutii la magazinele arabilor . bautura e jale iar asta a usturat rau pe cativa dintre noi , ex o cutie de tuborg 0,33 la 2,5 eur iar vinul al mai avantajos si bunicel 40 eur cutia de 3 litri. asta insa la magazin si nu in bodega , acolo e mai rau cu mult. nu e asa frig ca la noi si nici atata zapada ,ptr ca ploua f. des dar nu vorbesc aici despre extremul nord. mobrele sunt f scumpe in Norvegia , taxele la fel ,iar litrul de benzina cam 1,7 eur. soselele lor sunt curate , nu prea largi ,urca si coboara mereu ,au o groaza de tuneluri la tot pasul , au ales ca in loc sa tot ocoleasca cu drumul sa treaca prin munte .intersectiile mi s-au parut cam tampite ,paduri si insule si apa peste tot . cred ca se poate circula pe moto f mult deoarece in decembrie -ianuarie eu am prins numai ploaie si 5-8 grade,uneori mai jos. numai sa te obisnuiesti cu ploaia. ca soferi ,oamenii sunt anesteziati . per total frumos ,te poti descurca cu preturile daca nu mananci si bei in bodega ,as merge acolo si calare cat mai in nord . eu m-am invartit prin Bergen-Osoyro-Vinnessundet insa locuiesc in Ro. cele bune!
  13. nu cred sa i faca cineva casco la F2 . asigurare obligatorie iti poti face oriunde ptr ca nu te despagubeste pe tine , stiu ca suna rau dar asa este . si iti poti face devizul de reparatie oricat vrei tu de mare ,ei vor calcula dupa tabelele lor si vei lua ca despagubire fix praful de pe toba .
×
×
  • Creează nouă...