alexart Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 CRED CA DACA AR VEDEA BATRINUL DE LA "AMERICAN CHOPER"DNEPRUL COMUNIST SI-AR TAIA MUSTATILE AR BATE COPII, PE URMA IAR TRIMITE IN ROMINIA SA MAI INVETE MESERIE FARA PREA MULTE SCULE INTRATI SA VA CONVINGETI PE WWW.ALEXART.RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 baga un ochi aici: /index.php?...ndpost&p=264826 au aflat deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 26, 2005 Share Postat Noiembrie 26, 2005 Salut Alex. Teoretic saptamana viitoare imi vine Virago-ul (din pacate n-am obtinut creditul de la banca pt DragStar) si as dori sa o personalizez un pic. Tema pt. motocicleta ar fi 'A cĂĄpa' (rechinul). Deci, am nevoie de un airbrush pe rezervor, care sa de-a impresia ca rezervorul este capul unui rechin. Ai vazut desenele animate 'Findig Nemo'? As avea nevoie de acel zambet diabolic, iti pun si o poza sa stii despre ce vorbesc. Poate nu m-am exprimat corect la telefon, cum vreau sa fie aerografat, si sa intelegi mai bine ce-mi doresc am incercat sa fac o schita (nu prea reusita, de fapt nici nu-mi place cum mi-a iesit) in photoshop, pe un rezervor asemanator. Cand imi vine motocicleta, eu dau jos rezervorul, ti-o trimit, si o vreau inapoi gata facuta. Sa-mi zici te rog cat ma costa si in cat timp va fi gata? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexart Postat Noiembrie 27, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2005 Salut Alex. Teoretic saptamana viitoare imi vine Virago-ul (din pacate n-am obtinut creditul de la banca pt DragStar) si as dori sa o personalizez un pic. Tema pt. motocicleta ar fi 'A cĂĄpa' (rechinul). Deci, am nevoie de un airbrush pe rezervor, care sa de-a impresia ca rezervorul este capul unui rechin. Ai vazut desenele animate 'Findig Nemo'? As avea nevoie de acel zambet diabolic, iti pun si o poza sa stii despre ce vorbesc. Poate nu m-am exprimat corect la telefon, cum vreau sa fie aerografat, si sa intelegi mai bine ce-mi doresc am incercat sa fac o schita (nu prea reusita, de fapt nici nu-mi place cum mi-a iesit) in photoshop, pe un rezervor asemanator. Cand imi vine motocicleta, eu dau jos rezervorul, ti-o trimit, si o vreau inapoi gata facuta. Sa-mi zici te rog cat ma costa si in cat timp va fi gata? merci Se rezolva este foarte buna ideia cu rechinul facut pe rezervor,mai ales ca are un zimbet foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate