faneman Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Cica sunt curse de masini (liniute) la Baneasa pe aeroport. Ceva fete si actiune tot o fi. Am auzit reclama la radio si am citit ceva pe 4tuning.ro, asa ca sper ca nu am gresit ziua si ora sa ma injurati. Io' ma duc cu varu-miu si sper sa nu fim singurii cu motociclete (nu concuram doar ne uitam). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Cica sunt curse de masini (liniute) la Baneasa pe aeroport. Ceva fete si actiune tot o fi. Am auzit reclama la radio si am citit ceva pe 4tuning.ro, asa ca sper ca nu am gresit ziua si ora sa ma injurati. Io' ma duc cu varu-miu si sper sa nu fim singurii cu motociclete (nu concuram doar ne uitam). La ce ora sunt liniutele?!daca e dupa 11 vin si eu impreuna cu inca vreo 4.....eram mai multi da` o partea au facut buf saptamana asta... ...si cei care venim ne`am recuperat dupa buf`uri =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Mai multe detalii daca aflati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Octombrie 28, 2005 Autor Share Postat Octombrie 28, 2005 http://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=12177 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate