shui Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 pot sa merg sa-i fac ceva poze da' numa dc e interesat cineva de ea cat de cat,altfel risc sa calc mai rar pe acolo,pot pune eventualul client in legatura cu detinatorul tel meu 0727196351 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Localitate? Pret? Acte, si stare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 am avut panonia si am un prieten care are si el panonia..dar e de 250cmc..daca ai timp sa-i faci foto si intradevar e de 350(??)atunci sant interesat de ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 pot sa merg sa-i fac ceva poze da' numa dc e interesat cineva de ea cat de cat,altfel risc sa calc mai rar pe acolo,pot pune eventualul client in legatura cu detinatorul tel meu 0727196351 sint si eu interesat,dar ceva foto daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 ..... pana in wikend o sa aveti si ceva poze,obiectu este la peciu nou 22km v de timisoara,v-am spus -pretul nu-l stiu nu e moka da' nici extasy tr sa fie rezonabil pt k nu e in stare de functionare,de aceea eu nu ma bag la ea,nu stiu de unde sa-mi fac rost de piese pt ea, m-am hotarat sa-mi iau din nou ij,de aceea am postat k poate se gaseste cineva sa-i mai ofere o sansa.. bafta tuturor ... am vb acum cu nepotul detinatorului la tel si am aflat urmatoarele: - componentele cadrului sunt desfacute[cica a fost in plan restaurarea ei dar se pare k proiectul a fost abandonat, din ce cauza... nu stiu] motorul a fost dat jos de pe cadru dar nu-i desfacut,ceva acte cu nr vechi,csva nenregula cu tobele [nu mai sunt sau sunt naspa] ........ si .. imi cer scuze pt asta.. e 250 nu 350,dupa cum v-am mai spus nu am vazut-o, doar am auzit cate ceva despre ea,...rog sa-mi fie acceptate scuzele pt ca am postat aiurea fara sa verific mai intai deseara sau cel tarziu maine va pot oferii detalii si despre pretz... bafta voua tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate