Sari la conținut

Copii Inconstienti

seby_mf
 Share

Postări Recomandate

Cunoscindu-i pe motociclistii din Tulcea, eu nu o sa fac niciodata parte dintr-un club moto...

Pe de alta parte, am ajutat o gramada de motociclisti (chiar daca uneori doar cu un sfat -cheie) si in schimb m-am ales cu vorbe pe la spate. Se pare ca pe unii inteligenta ii deranjeaza, sau poate ii intimideaza.

Toate astea, in timp ce majoritatea vor sa-si ia enduro :P)

O iarna cit mai scurta !

PS Vio e in Italia la munca, pe termen nedefinit. Nici el nu era fan de-al meu, sau invers.

PPS Nu cred sa ma fi vazut cineva fara casca, in afara de momentele cind reglez ceva la moto si fac ture de 10 metri pe strada mea.

Editat de cristi-mic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa tin cu "ursu" cu toate ca in realitate cu el tin :P

Sa revin: de unde esti tu asa sigur ca mergea cu 80km/h? Poti dovedi? Aveai radar la tine, calibrat la Institutul de Metrologie? Si chiar daca ar fi fost asa, ce drept aveai sa faci asta?

Chiar daca tu stii ca asa e, din pacate nu poate fi dovedit.

e vorba ca dupa distanta de franare si alte chestii se poate determina viteza dinainte de impact......si viteza la impact.....el a avut vreo 6 metri urma de frana si motorul infipt k-lumea in masina.....e la mintea cocosului ca nu avea doar 50 la ora. si viteza de 80 este cea pe care martorii au declarat-o(e o mare diferenta intre 80 si 50).Si e vorba ca si el mi-a zis ca avea peste 80..... Adevarul e ca este si greu sa chinui motoru numa cu 50 da incearca sa te tii la viteze legale macar cand esti cu pasager....pe pielea ta faci ce vrei da nu pune si viata altora in pericol

Link spre comentariu

Ar mai fi ceva de adaugat: cei care merg pe scuter, dar nu au mers niciodata pe o motocicleta, nu-si dau seama cit de periculos e scuterul, prin comparatie. Este FOARTE usor manevrabil, dar la stabilitate e rau de tot. Asa ca e usor sa te bagi intr-o situatie nasoala, dar cam greu sa si scapi.... Eu nu as incepe cu scuterul, as prefera un moped de calitate (Puch, Piaggio etc) care aduce a motocicleta in ceea ce priveste manevrabilitatea, si as continua la 16 ani cu moto 13KW, daca tot are tata :P) bani sa-mi dea.

Link spre comentariu