Jorj Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Situatia e urmatoarea: Jaw-utza mea mult iubita a fost donata lui socru-miu care condusese numai Mobra S50 pana atunci si inca mai considera ca e prea puternica pentru el asa ca o ofer la schimb (zic eu mai mult decat avantajos) cu un Minsk in stare cat mai buna. Jawa are setul motor (pistoane, segmenti, bolturi) schimbat in vara, plus lantul transmisiei primare, carbuni alternator, seturile de garnituri (nu picura ulei deloc) si multe altele. In plus daca posibilul client o sa vrea sa investeasca am o aprindere ceheasca electronica noua (inca in cutie) din aia la care curba avansului se regleaza din calculator la instalare dupa care adio platini, reglare aprindere si altele dar asta o vand separat si nu o ofer la schimb pt. ca as pierde prea mult asa. Daca Minsk-ul se afla in apropierea Nordului Moldovei (Jawa se afla parcata in garaj ferita de intemperii in Botosani) atunci e si mai bine. Iarna scurta la toti, numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thegerman Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 salut am si eu ij jupiter 3 care ma albit cu aprinderea iar daca aprinderea aia electronica a ta se potriveste la rabla mea poti sa-mi zici si un pret? merci basticflorin@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 Salut, De adaptat nu stiu daca se poate, pe ea scrie ca merge pe Jawa 350 si Trabant. Mai bine vezi daca ai la indemana un prieten cu Jawa sa poti compara platoul cu platini intre cele doua motoare. Acum nu stiu daca se merita investitia pe ea (eu am dat pe aprindere 4 mil). Cand luasem Jawa nu picase TPI la mobre si preturile erau piperate, impreuna cu motorul ajunsesem la vreo 30 mil. investitia totala. Acum daca as vinde-o mai mult ca sigur ca nu iau nici jumatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Salut,De adaptat nu stiu daca se poate, pe ea scrie ca merge pe Jawa 350 si Trabant. Mai bine vezi daca ai la indemana un prieten cu Jawa sa poti compara platoul cu platini intre cele doua motoare. Acum nu stiu daca se merita investitia pe ea (eu am dat pe aprindere 4 mil). Cand luasem Jawa nu picase TPI la mobre si preturile erau piperate, impreuna cu motorul ajunsesem la vreo 30 mil. investitia totala. Acum daca as vinde-o mai mult ca sigur ca nu iau nici jumatate. vrei un voshod q acte,merge brici(id lazar_viorels) daca esti interesat sau tel 0727595175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate