bn13hor Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 dau la schimb jawa 350 din 78 acte in regula nemodificata fara itp pe alta comunista motivul nu sunt fan al acestei marci ( a ajuns la mine din intamplare) astept oferte salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 dau la schimb jawa 350 din 78 acte in regula nemodificata fara itp pe alta comunistamotivul nu sunt fan al acestei marci ( a ajuns la mine din intamplare) astept oferte salutari Cit vrei pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 Cit vrei pe ea? fa o oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 fa o oferta Intr-o scara de la 1 la 10 pentru stilul asta ai pierdut deja 1 punct.Exista n variante la motorul tau.Deci cit vrei pe el?Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Intr-o scara de la 1 la 10 pentru stilul asta ai pierdut deja 1 punct.Exista n variante la motorul tau.Deci cit vrei pe el?Bunu. Iar tu, nenea honda, tot pierzi puncte la fiecare postare din cauza ca nu-ti completezi profilul! Editat Noiembrie 27, 2008 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 dau la schimb jawa 350 din 78 acte in regula nemodificata fara itp pe alta comunistamotivul nu sunt fan al acestei marci ( a ajuns la mine din intamplare) astept oferte salutari daca te uiti atent am spus astept oferte tu ai intrebat cat deci asta ma gandesc ca inseamna bani nu altceva astept oferte in continuare preferabil alt motor la schimb ps pe o scara de 1 la 10 chiar nu-s curios pe ce pozitie sunt multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Iar tu, nenea honda, tot pierzi puncte la fiecare postare din cauza ca nu-ti completezi profilul! Ce are profilul cu prefectura?Am cumparat troace de pe forum cu profilul acesta.Credeam ca mai importanti sunt banii.Daca vinzi troaca pe profil sa-mi spui cit de exact tre sa fie profilul ca sa o iau mai ieftin.Un pret afisat te arata cit esti de serios fata de toata lumea nunmai fata de un profil incomplet. Sa nu sari de posterior ca i-am zis troaca.Asa alint eu vschiturile. Si daca tot vrei profil cauta la BUNU. Si daca tot vrei sa ma cunosti da o fuga la Bucuresti simbata la intilnirea pasionatilor de troace. Chestia asta cu "cit imi dai" e chiar cel mai urit lucru in cadrul unei afaceri.Nu ma mai intereseaza troaca. Editat Noiembrie 27, 2008 de HondaSan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Chestia asta cu "cit imi dai" e chiar cel mai urit lucru in cadrul unei afaceri.Nu ma mai intereseaza troaca. Funny post , nu tin partea nimanui doar voiam sa precizez ca prin expresia " cat dai pe el ? " si-au facut si tiganii din piete palate. Mie mi se pare o negociere cinstita. Poti sa oferi si 10 lei. Va salut. Editat Noiembrie 28, 2008 de motorangel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2008 Ce are profilul cu prefectura?Am cumparat troace de pe forum cu profilul acesta.Credeam ca mai importanti sunt banii.Daca vinzi troaca pe profil sa-mi spui cit de exact tre sa fie profilul ca sa o iau mai ieftin.Un pret afisat te arata cit esti de serios fata de toata lumea nunmai fata de un profil incomplet. Sa nu sari de posterior ca i-am zis troaca.Asa alint eu vschiturile. Si daca tot vrei profil cauta la BUNU. Si daca tot vrei sa ma cunosti da o fuga la Bucuresti simbata la intilnirea pasionatilor de troace. Chestia asta cu "cit imi dai" e chiar cel mai urit lucru in cadrul unei afaceri.Nu ma mai intereseaza troaca. un pret afisat nu dovedeste cat sunt de serios la profil nu am sa caut ca nu ma intereseaza cine esti de conoscut o sa ne cunoastem inevitabil din moment ce ne invartim prin aceleasi locuri la bucuresti depcamdata la aceasta bintalnire bnu pot sa vin din motive personale dar daca nu ai o oferta palpabila pt mine te rog frumos sa te abtii de la comentarii pana cand o sa ne cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Funny post , nu tin partea nimanui doar voiam sa precizez ca prin expresia " cat dai pe el ? " si-au facut si tiganii din piete palate. Mie mi se pare o negociere cinstita. Poti sa oferi si 10 lei. Va salut. Si tu ai dreptate. OFER 10 LEI NOI.Bunu. un pret afisat nu dovedeste cat sunt de seriosla profil nu am sa caut ca nu ma intereseaza cine esti de conoscut o sa ne cunoastem inevitabil din moment ce ne invartim prin aceleasi locuri la bucuresti depcamdata la aceasta bintalnire bnu pot sa vin din motive personale dar daca nu ai o oferta palpabila pt mine te rog frumos sa te abtii de la comentarii pana cand o sa ne cunoastem Abia astept sa ne cunoastem.Te invit simbata viitoare la intilnirea "comunistilor"de la Apasu.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate