acredus Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Am si eu o intrebare. Mi-am luat motor (honda steed 400) si avand in vedere ca anul asta n-o sa mai pot merge mult cu ea, ma gandesc sa o bag la iernat. Exista operatiuni speciale de intretinere pe care e bine sa le faci pe timpul iernii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 da, exista dar acum dintr-o oarecare chestie care ma tine n-o sa-ti spun, dar gasesti un articol cu tot ce trebuie sa stii la sectiunea articole si tutoriale! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acredus Postat Noiembrie 1, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2005 este doar un articol referitor la conducerea pe timp de iarna. Foarte instructiv, dar nu e ce ma interesa pe mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 e greu sa cauti, nu? pariu ca e acolo? da click sa vedem unde e, le extraterestii in Florida sau la articole si tutoriale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate