Sari la conținut

acredus

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    DB-05-VMB

acredus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, ai dreptate...in principiu trebuie taiate tijele alea care vin in prelungirea cadrului. Dar asta o s-o fac cand o sa am o aripa ca lume, ca porcoshenia aia din plastic nu mi se pare ca se preteaza la asa ceva.
  2. Sal, Bravo pentru tobe. O sa pun si eu fisierele promise, doar ca acum am motorul desfacut tot in spate, sper sa termin modificarile saptamana asta. Apropos, stiti pe cineva care lucreaza frumos cu tabla? As vrea sa inlocuiesc mizeria aia de aripa spate din plastic, cu una custom din tabla. Am incercat sa fac eu ceva dar nu prea le am cu sudura autogena.
  3. eu le-am scos. Cu flexu'. E super simplu, iar sunetul...bestial. Pur si simplu am taiat 2 cm din capatul tevilor, de care erau prinse filtrele. Crede-ma..merita 100% LE: O sa atasez maine un fisier audio ca sa auzi cum suna.
  4. Merci pentru sugestii. In cel mai scurt timp o s-o iau la ciopartit. De stat stau in Bucuresti dar am domiciliul stabil in Db si asa se explica. Oricum, merg des la Tragoviste asa ca da un semn daca ajungi pe acolo..si discutam la o bere . P.S.: Steed-ul si Shadow-ul sunt absolut identice..difera doar capacitatea cilindrica.
  5. Stie cineva daca se poate lasa mai jos saua din amortizorul spate? se poate seta amortizorul mai jos? Eu as vrea sa modific aripa spate si sa o las mai pe roata, dar daca nu cobor tot ansamblul din amortizor, n-am facut nimic.
  6. acredus

    Accident Incepator

    se pare ca in lumina ultimelor declaratii ale politiei, ale martorilor oculari si ale motociclistului insusi care acum e constient, ...ala cu masina ar fi taiat curba si motociclistul s-a aruncat de pe motor ca sa nu-l ia in plin
  7. acredus

    Accident Incepator

    Treaba sta asa: CBR-ul era de 600 dar nu RR ci F, asadar varianta mai cuminte, mai manevrabila. Nu cred totusi ca asta e un motor mare pt incepatori. Am mers si eu cu ea vreo 80 de Km prin Bucuresti si imprejurimi si desi am chopper si nu ma coafeaza vitezanele nu pot sa zic ca era naravasa. Am mers fara probleme; nu mi s-a parut ca un incepator responsabil n-ar putea sa o stapaneasca. Tipul facuse scoala la Moto TT, o scoala oricum mai buna decat ce se gaseste in general pe la noi. Nisip era, pt ca nu se aflau pe DN1, ci la iesirea din satul Snagov. De figuri nu cred ca era cazul, pt ca in masina din spate se aflau nu numai prietena lui dar si parintii acesteia. Ce sa zic...poate ca a fost si eroare de pilotaj..dar si ghinionul a avut un cuvant greu de zis. Asa cum am spus de la inceput...scopul postului a fost de a-i mai potoli pe cei care merg in tricou si adidasi gandindu-se ca o viteza rezonabila (desi fiecare intelege diferit "rezonabilul") si o atentie sporita ii scapa de accidente. Sa nu uitam ca hazardul si circumstantele mai putin fortuite au mereu cate ceva de zis.
  8. acredus

    Accident Incepator

    Un prieten isi luase permisul joi..Duminica...in timp ce calarea un CBR 600 la iesirea din Snagov..intr-o curba la dreapta a alunecat pe o parte...si s-a varsat pe celalalt sens din care venea o masina. Viteza motociletei era de 45-50 la ora maximum, (prietena lui mergea in spate cu masina si a confirmat) dar probabil s-a inclinat prea mult in curba si a alunecat pe niste nisip. Desi soferul l-a evitat cat a putut (a intrat si in sant din cauza asta), tot l-a atins. Rezultate: Splina scoasa, rinichi rupt, o coasta fracturata care i-a si perforat plamanul cauzand pneumotorax, echimoza urata de tot pe spate si in lateral pe o suprafata de 70 cm patrati. Acum se recupereaza la Floreasca. Avea casca, si geaca cu protectii hard. Am postat aici pentru a le arata celor care nu se protejeaza spunand ca nu merg cu viteza , ca chiar si la viteze relativ mici te poti strica destul de rau.
  9. Exista multe posibilitati de a-ti acoperi, ca sofer, unghiurile moarte. Eu conduc de 3 ani o dubita renault trafic, mare cat o vaca, iar doi ani inainte de asta am condus un renault kangoo autoutilitara, deci fara geamuri laterale in spate, fara luneta. Asadar la amandoua masinile astea oglinda retrovizoare e complet inutila (la kangoo nici nu exista) asa ca de 5 ani ma bazez numai pe oglinzile laterale. Conduc in fiecare zi si nu le-am atins de nimic, niciodata. Deci credeti-ma ca stiu ce inseamna asiguratul in oglinzi. Se poate face cum trebuie, dar trebuie simt de raspundere, si respect pt partenerii din trafic. Eu cred ca tu ca si sofer trebuie sa fii atent mereu in jurul tau, sa stii permanent ce se intampla in trafic si in jurul masinii tale. De-aia mi-am format reflexul ca macar odata pe minut sa ma uit in si oglinda din dreapta. Eu cred ca asta m-a salvat de la accidente de orice fel in jungla asta urbana, desi recunosc ca nu conduc chiar incet. Asa ca daca circul pe motor in dreapta unuia si ala zice ca s-a asigurat dar nu m-a vazut pt ca eram in unghi mort, il trimit la origini, pentru ca n-am aparut din senin acolo , nu m-am materializat brusc in laterala-spate a masinii lui. Farul unei motociclete il observi de departe..dar pt asta trebuie sa fii atent la condus, si nu la gagici, mobil, scrumatul tigarii...schimbatul postului la radio. Nu zic ca nu se pot face si astea in timp ce conduci, dar daca n-ai atentie distributiva...limiteaza-te nene la ce poti face si nu mai pune viata celor din jur in pericol doar pt ca tu te crezi soferul lu' peste si de fapt nu te ridici nici la genunchiu' broastei.
  10. Eu zic ca e o mare tampenie ca soferii nu se asigura in oglinda din dreapta. Dar e o si mai mare tampenie ca noi, motociclistii, sa ne adaptam la asta si sa gasim alte modalitati de a ne face loc in traficul asta infernal din Bucuresti Sunt destule situatiile in care e loc mai mult decat suficient pe banda din dreapta, chiar daca e ocupata pe jumatate de masinile parcate, astfel incat sa se poata depasi (cu o viteza decenta totusi)coloanele. NU accept sa acord circumstate decat cel mult agravante unui sofer idiot care nu se uita in oglinzi. Si poate ca ar trebui facut mai mult lobby sa se modifice legea care spune ca daca nu exista impact..soferul poate pleca linistit acasa.
  11. acredus

    Sunt Nervos

    Chopper all the way!!! Nu m-as apleca pe o vitezana nici mort. Senzatia pe care mi-o da mersul in chopper nu se compara cu nimic. Ei...probabil o sa-l vand candva...dar numai ca sa-mi iau unul mai mare..in esenta un intruder de 1400 ca la asta visez cu ochii deschisi de ceva vreme. Fiti fericiti!
  12. Caut garaj in zona Militari-Valea Lunga. Am o Honda steed 400 , deci ar incapea si pe langa o masina mai micuta up! Help me ! sunt disperat!
  13. este doar un articol referitor la conducerea pe timp de iarna. Foarte instructiv, dar nu e ce ma interesa pe mine
  14. Am si eu o intrebare. Mi-am luat motor (honda steed 400) si avand in vedere ca anul asta n-o sa mai pot merge mult cu ea, ma gandesc sa o bag la iernat. Exista operatiuni speciale de intretinere pe care e bine sa le faci pe timpul iernii?
×
×
  • Creează nouă...