marius_stp Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Din cate am inteles capatul ala mic (unde e sageata) e sau face parte din ambielaj/vibrochen. Am inteles bine? La mine la motor e rupt in 2 bucati, se poate inlocui numai el sau trebuie tot ansamblul? Stiti vreun service care aduce piese la comanda? E vorba de un RS 50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 piesa se numeste ambielaj la motoarele in 2 timpi! e rupt axul si nu prea ai ce-i face trebuie sa cauti alt ambielaj!numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 ce misto arata asta are axul cam mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGH Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Salut ! Da, ambielajul s-a rupt la tine. 250 E si ti-l aduc in doua saptamani. Daca vrei, da-mi PM. Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate