fhchth Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Japan brat style scene ....pina acum e cel mai fain montaj cu choppere ce l-am vazut .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Japan brat style scene ....pina acum e cel mai fain montaj cu choppere ce l-am vazut .... scurt metraj! dansi parese ca se pricep si la alte lucruri inafar de a face motare superbe.... ce le fac mai Basty astea la mobrele alea "vechi" de merg ca toti draci la un loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 scurt metraj! dansi parese ca se pricep si la alte lucruri inafar de a face motare superbe....ce le fac mai Basty astea la mobrele alea "vechi" de merg ca toti draci la un loc? salut mda .. pai maresc raportul de compresie , schimba camele cu ceva mai performant , supape mai mari carburatie ..unel au ciar aprindere electronica ... la harley gasesti orice piesa pt a mai scoate din el cite ceva ...si nu neaparat scumpe .... mai scumpa e achizitia.... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 in acelasi spirit : toate modificarile precizate de tine (primele 3 in special) ... cam cu cat maresc puterea motorului basty ? aproximativ ... multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 9, 2008 Autor Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) in acelasi spirit : toate modificarile precizate de tine (primele 3 in special) ... cam cu cat maresc puterea motorului basty ? aproximativ ... multumesc anticipat sorry nu stiu nu ma pricep f tare la modificari mecanice .... am un prieten din DE care a dus un M72 la 27 de KW!!! parca ...detalii la el pe site http://k750.myluna.de/?session=4b1cccdde8a...1014ae02d16c597 http://k750.myluna.de/?session=916ecc61bf7...1014ae02d16c597 omul e doctor in mecanica ..poti vedea ce a modificat in motor .... numai ca e totul in germana ... basty Editat Decembrie 9, 2008 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate