VladSpeed Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Si mivv e buna! Bani sa fie ca tobe se gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 3, 2009 Autor Share Postat Februarie 3, 2009 yoshimura japan e buna dar varianta SUA sucks necesita operatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 yoshimura japan e buna dar varianta SUA sucks necesita operatii De ce ai inca la avatar poza cu vechea mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 De ce ai inca la avatar poza cu vechea mobra? pt ca a murit in razboi De ce ai inca la avatar poza cu vechea mobra? nah multamit ashe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 pt ca a murit in razboi nah multamit ashe? O fi murit ea in razboi da s-a dus, gata, pa! Cam asa arata scuteru unui prieten!( Scuter Peugeot) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 O fi murit ea in razboi da s-a dus, gata, pa! Cam asa arata scuteru unui prieten!( Scuter Peugeot) nah asta e suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 todea, omule.. dar nu ai probleme cu autoritatile cu toba aia? biggrin.gif face o groaza de galagie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 todea, omule.. dar nu ai probleme cu autoritatile cu toba aia? biggrin.gifface o groaza de galagie poate la el acolo nu e lumea atat de batuta in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) poate la el acolo nu e lumea atat de batuta in cap tocmai deaia am si intrebat.. am plecat de la decizia mirobolanta pe care au avut-o sezonul trecut 'organele competente' in masurarea decibelilor, suspendarea de taloane si mai nou, "barfa" de interzicere a circulatiei motoarelor pe timp de noapte in capitala.. vroiam sa stiu in alte parti cum e, ca la noi e ca la nimeni : ... oricum, revenind la topic - superb K5-u Editat Februarie 10, 2009 de Toxicomanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 suzi fara toba=sunet tare suzi cu toba= sunet si mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 todea, omule.. dar nu ai probleme cu autoritatile cu toba aia? biggrin.gifface o groaza de galagie sa sti ca aici e mai ceva k la noi nici nu sta la discuti cu tine daca te prinde cu asemenea toba direct iti ia motoru..masoara..apoi amenda oricum am dato jos nici o sansa sa merg dim cu toba aia...ii just pt romania .am vb astazi la un service cun baiat posesor de k8 avea si el racefit a zis ca a perdut 9 caluti din putere dar a castigat decibeli mult mai multi si atentie la fel ..si doar ca sa vezi ce ridicoli is astia ma picat la verificare la k1 deoarece imi picurau putin telescoapele si nu aveam nik reflectorizant pe nr...bn ca se pot face si manevre dar lau verificat aia acolo o ora..fuck uk!!!! suzi fara toba=sunet taresuzi cu toba= sunet si mai tare iam schimbat numele regina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atenthondaru1203 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 todea tata , tu esti asta, care are niste clipuri mai vechi pe youtube? cu sradu ala, care il rupi ) spin aiud,, sau ceva de genu ?? respekt, si super tari moto care le ai, si leai avut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Da el e. Todea frate ce K8 avea ala la service 600 sau 1000 ? pt ca e ceva diferit la evacuare, de exemplu la 600 catalizatoru e sudat de continuarea la galerie chiar acolo unde e clapeta aia si sensor o2 si poti sa demontezi doar finala iar la miar catalizatoru numai e sudat , se demonteaza din capat de acolo are un colier. Ce racefit avea ala pe K8 ? ca slash nu se fabrica pt K8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 Da el e. Todea frate ce K8 avea ala la service 600 sau 1000 ? pt ca e ceva diferit la evacuare, de exemplu la 600 catalizatoru e sudat de continuarea la galerie chiar acolo unde e clapeta aia si sensor o2 si poti sa demontezi doar finala iar la miar catalizatoru numai e sudat , se demonteaza din capat de acolo are un colier. Ce racefit avea ala pe K8 ? ca slash nu se fabrica pt K8 bro era exact ca a mea slashu era miar se poate face usor un link pipe da nu stiam ca nu se fabrik pt k8 ca aruncam o privire sa vad cum era prinsa todea tata , tu esti asta, care are niste clipuri mai vechi pe youtube? cu sradu ala, care il rupi ) spin aiud,, sau ceva de genu ?? respekt, si super tari moto care le ai, si leai avut ) ios ala prea mult teribilism totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 bro era exact ca a mea slashu era miar se poate face usor un link pipe da nu stiam ca nu se fabrik pt k8 ca aruncam o privire sa vad cum era prinsa ios ala prea mult teribilism totusi inconstientule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 21, 2009 Autor Share Postat Februarie 21, 2009 inconstientule akm scuze noo eram putin beat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) akm scuze noo eram putin beat asa ai voie te iert de data asta dar daca se mai intampla cand vii in tara te caut On topic...mi-am gasit capac de monopost Editat Februarie 22, 2009 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 23, 2009 Autor Share Postat Februarie 23, 2009 asa ai voie te iert de data asta dar daca se mai intampla cand vii in tara te caut On topic...mi-am gasit capac de monopost se potriveste perfect hiiiiii ce maraie gixxeru io crek rupe lantisoru ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 se potriveste perfect hiiiiii ce maraie gixxeru io crek rupe lantisoru ala L-am plimbat azi umpic chiar daca afara termometrul arata 0 grade trebuia sa se mai dezmorteasca si "asta mica" she`s so gentle doar cand i se pune pata devine agresiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 18, 2010 Autor Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) inca ne iubim ca la inceput maestrul Zoli mai are de aplicat lacul si apoi urmeaza bataia de cap cu ansamblarea Mesaj completat DE VANZARE ACUM Mesaj completat . Mesaj completat Editat Iunie 18, 2010 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 campioana e la vanzare....todea bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2011 campioana e la vanzare....todea bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 DE VANZARE ACUM Ce-ti veni mandrule?! Ce vrei sa-ti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2011 Ce-ti veni mandrule?! Ce vrei sa-ti iei? ceva de circuit..cu suspensii,frane etc. daca mai investesc 2 mi sa-l fac acum de circuit unde ajung?! si ce fac cu investitia bagata in el de pana acuma?!o arunc la gunoi... mi-as lua un s1000rr da sa aiba stema lu suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 ceva de circuit..cu suspensii,frane etc. daca mai investesc 2 mi sa-l fac acum de circuit unde ajung?! si ce fac cu investitia bagata in el de pana acuma?!o arunc la gunoi... mi-as lua un s1000rr da sa aiba stema lu suzuki Adica suzuki nu are suspensii si frane? Stiam eu ca Suzuki nus motoare Da, investitiile in motor sunt mereu o pierdere in final Ati inebunit toti cu s1000rr-ul ala ... dar daca tu asta vrei... se poate lipi o stema suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate