calin_cz Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 se vinde codita Triumph "retro" monopost de asemenea si un stop cu leduri. (proiecte ramase ....doar proiecte ) pretul il facem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) LE VREAU EU............ LASA UN NR DE TEL MERSII Editat Decembrie 12, 2008 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 20, 2008 Autor Share Postat Decembrie 20, 2008 (editat) LE VREAU EU............LASA UN NR DE TEL MERSII nu le mai vrea ! inca sunt de vanzare. Editat Decembrie 20, 2008 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 da-mi pm cu un pret mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 cat costa stopul? C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 31, 2008 Autor Share Postat Decembrie 31, 2008 se vinde codita Triumph "retro" monopost de asemenea si un stop cu leduri. (proiecte ramase ....doar proiecte ) pretul il facem impreuna. Stopul =15 Euro / 25 pret de catalog Codita= 45 Euro/ negociabil Stopul =15 Euro / 25 pret de catalogCodita= 45 Euro/ negociabil codita s-a dus ................ramane stopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate