Big Trouble Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Admiratie maxima Si cand ma gandesc ca io shi cu Vali (ktmbull) ne dam numai in jurul Bucurestiului... Vreau si eu, vreau si eu la munte... Weekendu' asta ati iesit??? Noi am fost ieri si a fost super, dar in comparatie cu ce am vazut la voi... Tineti-o tot asa si poate o sa ne vedem... normal ca am iesit.. un traseu cu noroaie si dusuri cu noroi or sa puna baietii poze ca eu n-am avut aparatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 13, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2005 raid pe colinele de langa iasi 13-11-2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 weekendu asta ihl facem la Szekely asa a ramas adica lacu rosh gheorgheni ce tot dr in sus dr in jos XT-ul rupe sa nu uitam de husvarna lui alex ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Salutare! Foarte misto iesirea chiar am fost bucuros sa vad pe cineva cu dr caci si eu sant proaspat posesor si poate ma luati si pe mine pe acolo ca vad ca merge cu dr-ul si pe hard Daca poate cineva sa mai dea inf despre dr eu sant smartphn pe msenger...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Big Trouble Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Salutare! Foarte misto iesirea chiar am fost bucuros sa vad pe cineva cu dr caci si eu sant proaspat posesor si poate ma luati si pe mine pe acolo ca vad ca merge cu dr-ul si pe hard Daca poate cineva sa mai dea inf despre dr eu sant smartphn pe msenger...... da.. eu am unul la fel si se tine f bine.. doar ca e cam greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 19, 2005 Share Postat Noiembrie 19, 2005 cum naiba va duceti cu motoare de strada , la enduro... va place sa va chinuiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate