suzuki_pill Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 sa calat motorul la aprilia rx 125, motorul este rotax 122 ,cilindru nu mai e bun , exista cumva piston mai mare (de reparatie) ca sa pot aleza cilindrul???stie cineva (daca exista ) pe cineva care aduce asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 eu stiu ca la pistoane nu se umbla. Segmentii sunt facuti pentru diferite cote, mai subtiri sau mai grosi, deci cauta segmenti pt cota mare. Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Decembrie 16, 2008 Autor Share Postat Decembrie 16, 2008 nu poti aleza cilindrul si sa lasi acelasi piston Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 nu poti aleza cilindrul si sa lasi acelasi piston nu se alezeaza cilindru pentru ca are un strat de nicasil care se pierde odata cu alezarea. o sa te saturi apoi de schimbat pistoane si alezat din nou. mai bine ai cumpara un alt set. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Salut.Setul de piston cu segmenti si boltul costa 87 euro. Daca are bucsa din fonta atunci alezatul costa 25 euro dar dupa cum stiu eu are nicasil care nu se poate aleza.Se poate pune inapoi sfratul de nicasil dar costa de la 200-250 euro depinde in ce stare este.Mai ieftin poti sa faci cu rebucsatul cu fonta care costa 120 euro +settul nou. Daca iesti interesat si vrei sa te aiut detali la nagyistvan@netter.ro sau la 0744884370 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 mersi mult la toata lumea pt ajutor ,am gasit pe ebay setul cilindru+piston segmmenti garnituri la 150 euro ,deci problema e rezolvata declar topicul inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate