Sari la conținut

sharpe

Super Membru
  • Număr conținut

    662
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    sharpe314

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    oct. 2005
  • Motocicleta
    DR250S japonez
  • Numar Moto
    cu noroi
  • Club
    Nu prea

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia pegaso2 Nipru
  • Interests
    Metal si bere

sharpe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu am inventat nimic, sunt evenimente ce au loc destul de des in realitate. Si care uneori nu pot fi evitate, fie +40, fie -20 de grade, cum se pare ca a fost si cazul de fata. De multe ori depinde doar de cat de mahmur e ingerul tau pazitor. Nu am spus nici ca nu ai voie sa iesi iarna pe 2 roti. Dar daca o faci, fie de placere, fie de nevoie, fa-o cu o motocicleta echipata corespunzator. Doar pentru a avea sanse egale de manevra, fie vara sau iarna. Pentru scutere exista anvelope de iarna.
  2. Da bro, pe pielea ta si constiinta mea. Tu ai gumele ca de plastic, eu gume noi de iarna. Franez puternic din diverse motive si tu iti proptesti mobra in portbagaj si teasta in luneta. Sau ma eviti si te versi. Sau iei curba la dreapta, derapezi si te calc cu roata pe cap. Si cate si mai cate.
  3. s-o fi inspirat de aici? :laugh: sasa grisa si ion
  4. unde plm ai vazut tu bancnota de 200$ ?? :moron:
  5. where's the little girl? prea tare ca sa Nu fie la fun
  6. ??la ce foloseste unghiul surubului?
  7. Se spune ca mai bine mica, in fata si sa fie a ta, decat mare, in spate si sa fie a altuia.
  8. pt mine e cam de plans cand ma uit la prea-priceputi d-astia...
  9. Salut! ma poate ajuta cineva in problema asta? garnituri ax pompa de apa mersi!
  10. Salut Intrebare pentru cei care au mestrit la rotaxuri, se potrivesc garniturile de pe axul pompei de apa de la F650 la pegaso? (reperele 6,7 din fisa aprilia '94). Am inteles ca piesele de BMW vin mai repede si mai sigur (nemti seriosi) si posibil sa coste si mai putin. Plus de asta, nu prea se gasesc pt aprilia decat la modelul 97 in sus (care si astea mi se identice la fel din poza). Deci, pot folosi respectivele garnituri de F650 '94 la un pegaso '94? Mersi.
  11. Un turist american viziteaza Londra, cand de-odata simte nevoia sa urineze. Cauta, cauta si nu gaseste nici o toaleta. Neavand incotro intraintr-o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai inalt si incepe sa se deschie la fermoar. Inca inainte de-a incepe sa urineze simte o bataie usoara pe umar. Se intoarce si langa el se afla un politist tipic englez. Scuza-ma domnule - spune politistul - interzis a urina in locuri publice Americanul se scuza, ii spune ca nu are incotro, ca nu se poate abtine si nu gaseste WC. Te voi ajuta - zice politistul - vino dupa mine. Il conduce pe turist spre o portita in zid si-i arata drumul in interior. Turistul intra si ochii aproape ca-i ies din orbite. Se afla intr-o superba gradina, intretinuta, plina de aranjamente cu iarba, flori, tufe si copaci. Politistul ii indica unul din copaci si-i spune: nici o problema, poti sa urinezi aici. Americanul urineaza, respira usurat si-l intreaba pe politist: "Spune, asta-i ceea ce se cheama amabilitatea engleza?" Nu - raspunde politistul - noi numim asta ambasada franceza...
  12. “Draga mea, Pentru tine aÂş escalada munții cei mai sălbatici Âşi aÂş traversa înot marea cea mai învolburată. Te iubesc aÂşa de mult încât, pentru a petrece măcar o clipă alături de tine, sunt pregătit să îndur cele mai aspre încercări. Pentru totdeauna al tău, Ionut. P.S. Voi veni sâmbătă la tine, dar numai dacă nu plouă..”
  13. Primarul Parisului era foarte îngrijorat în privința invaziei de porumbei de pe Champs-ĂlysĂŠes. Nu putea nicidecum să-i alunge din oraÂş. Întregul Paris era plin de rahat de porumbei. Parizienii nici nu mai puteau călca pe alei, nici să conduci nu mai avea niciun haz. Costa o avere să tot cureți străzile și trotuarele. Într-o zi intră în primărie un om care-i face primarului o ofertă. „Îți pot scăpa frumosul orașde plaga columbească fără nicio plată. Dar trebuie să promiți că nu-mi vei pune nicio întrebare. Sau, îmi poți plăti un milion de euro și să-mi pui o întrebare.” Primarul cântări oferta Âşi o acceptă rapid. A doua zi, omul se cățără în vârful Turnului Eiffel, își descheie redingota și eliberă un porumbel albastru. Porumbelul albastru dădu de câteva ori din aripi Âşi apoi se pierdu în înaltul cerului parizian. Toți porumbeii din Paris au văzut porumbelul cel albastru și s-au adunat în aer în urma acestuia. L-au urmat cu toții într-un nor uriașspre Răsărit, departe, departe. A doua zi, porumbelul cel albastru s-a întors complet singur la omul ce-l aÂştepta încă în vârful Turnului Eiffel. Primarul era în extaz. A considerat că omul Âşi porumbelul albastru au înfăptuit o adevărată minune scăpând Parisul de plaga porumbească. Deși omul cu porumbelul nu ceruse nimic, primarul i-a înmânat un cec cu un milion de euro și i-a spus că, într-adevăr, voia să-i pună o întrebare. Chiar dacă s-au înțeles că nu-l costa nimic pentru poponeataățarea orașului, se hotărâse să plătească un milion pentru a putea pune O ÎNTREBARE. Omul acceptă banii Âşi-l invită pe primar să-i pună UNICA întrebare. Primarul întrebă: „Aveți și un țigan albastru??”
  14. I was having sex the other day, banging away, when suddenly I stopped mid-thrust and stood really still. -What the hell are you doing? -Something I learnt from online porn. It's called „buffering”.
×
×
  • Creează nouă...