metaxa Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 2 bucati conducte - frana fata 1 bucata conducta - ambreiaj 1 bucata conducta - frana spate vreau si eu dimensiuni pls mobra o am la iernat si mi-e destul de dificil unde o am sa ma duc si sa ma apuc de demontat conducte sau de masurat cu CM de croitorie mobra este Yamaha XJR 1300 din 2008, model RP19 (cu toate ca nu cred sa difere fata de RP06 sau RP10) am achizitionat un ghidon superbike si mai mult ca sigur ca nu o sa imi ajunga conductele originale si atunci am decis sa le schimb cu d-alea cu insertie metalica...tre sa dau dimensiuni, sa le faca mai mari cu 5-6 cm si apoi trebuiesc mufate multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 2 bucati conducte - frana fata1 bucata conducta - ambreiaj 1 bucata conducta - frana spate vreau si eu dimensiuni pls mobra o am la iernat si mi-e destul de dificil unde o am sa ma duc si sa ma apuc de demontat conducte sau de masurat cu CM de croitorie mobra este Yamaha XJR 1300 din 2008, model RP19 (cu toate ca nu cred sa difere fata de RP06 sau RP10) am achizitionat un ghidon superbike si mai mult ca sigur ca nu o sa imi ajunga conductele originale si atunci am decis sa le schimb cu d-alea cu insertie metalica...tre sa dau dimensiuni, sa le faca mai mari cu 5-6 cm si apoi trebuiesc mufate multumesc anticipat la cine le faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Decembrie 23, 2008 Autor Share Postat Decembrie 23, 2008 la cine le faci? nu stiu deocamdata...mi-a spus un prieten bun sa ii dau dimensiunile sa faca el comanda (se merge pe incredere aici) chiar nu are nimeni nici o idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderbikes Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) nu stiu deocamdata...mi-a spus un prieten bun sa ii dau dimensiunile sa faca el comanda (se merge pe incredere aici) chiar nu are nimeni nici o idee? uite aici o oferta... /index.php?showtopic=295649 Editat Ianuarie 12, 2009 de Thunderbikes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate