Sari la conținut

Thunderbikes

Membru
  • Număr conținut

    167
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Thunderbikes

  1. Salutare, Aceasta expozitie a fost incredibila. 4 hale pline cu motociclete custom. Sper sa va placa pozele. Pentru a vedea toate pozele va rog intrati pe urmatorul link : http://www.facebook.com/pages/Thunder-Bikes/154018691289503 Pentru a vedea toate pozele va rog intrati pe urmatorul link : http://www.facebook.com/pages/Thunder-Bikes/154018691289503
  2. Salutare, Incepand cu 1.09.2010, Thunder Bikes a devenit PARTENER OFICIAL in Romania pentru reteaua CUSTOM CHROME. Cu o istorie de 40 de ani, si parteneri pe toate continentele, CUSTOM CHROME este unul din furnizorii importanti de echipamente, accesorii si consumabile pentru Harley Davidson. Catalogul CUSTOM CHROME, editat in fiecare an, are peste 1400 de pagini, fiind o solutie completa pentru pasionatii de HARLEY DAVIDSON, cat si pentru motociclisti in general. Catalogul se poate vedea aici: CATALOG CUSTOM CHROME sau la sediul Thunder Bikes. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati. Cu stima, Echipa Thunder Bikes
  3. Salut, Poti incerca noul PC V cu Autotune: http://www.powercommander.com/powercommand...ommander_v.aspx Si noi avem Dyno si importam produsele DynoJet si niciodata nu am avut o astfel de problema. Problema cu hartile ce se gasesc pe net e ca sunt facute pentru un anumit motor. Chiar daca doua motociclete sunt acelasi model, acelsi an de fabricatie, etc, parametrii de functionare a acestora difera. Conteaza foarte multi factori de exemplu uzura, vechimea consumabilelor, etc. Deobicei, hartile ce se gasesc pe net dau cam 85%-90% randament din capacitatea PC-ului. Cel mai sigur e sa iti faci o harta personalizata pentru motocicleta ta. Cei de la UM ar trebui sa stie sa iti faca. Daca ai alte intrebari, nu ezita sa ne suni.
  4. Din motive ce nu doresc sa le mentionez aici vreau sa vand aceasta motocicleta in faza in care o vedeti. Mai trebuie construite pe motocicleta: radiator racire,suport baterie,ghidon,instalatie electrica. As dori sa mentionez ca am absolut toate piesele ce nu sunt montate (oglinzi,mansoane,comenzi,ghidon,comenzi avasate,etc) noi in cutii,asteapta doar sa fie montate. Valoarea proiectului in piese+motor (fara manopera) e undeva la 18.000 euro. Astept oferte serioase! Mesaj completat cred ca nu v-am explicat suficient de clar cum sta treaba... am anuntat pe toata lumea ca doresc sa vand motorul,astept ofertele si cel care va oferi cel mai mare pret,va primi mnotocicleta. mentionez ca motocicleta NU ARE UN PRET MINIM !!!! se vinde din cauza ca eu urmeaza sa plec din tara si nu as vrea sa ramana intr-un garaj sa rugineasca... ar fi pacat de toata munca!
  5. Thunderbikes

    CUSTOM PAINTING

    putem noi sa-ti pictam motoru' treci pe la noi sau da un tel.
  6. in caz ca nu stiai Romanii sunt recunoscuti pe plan mondial ca printre cei mai mari inventatori. multe inventii ce au schimbat istoria au fost romanesti desi nici in ziua de astazi nu sunt recunoscute ca inventate de romani., (vezi motorul cu reactie a lui Coanda)
  7. inventia fuctioneaza, dispozitivul a fost inventat de un Roman in anii '80. Am gasit mai demult schema intr-o revista de tehnica de prin anii respectivi. Dispozitivul era mai complicat descris acolo,un prieten de-al meu l-a montat pe dacie acu vreo 10-12 ani si i-a scazut consumul cu vre-o 2l/100km Nu stiu daca dispozitivul prezentat mai sus are acelesi randament ,dar cu siguranta are acelasi pricipiu de functionare.
  8. uite aici o oferta... /index.php?showtopic=295649
  9. salut batrane, suna-ma si-ti explic eu cum sta traba cu power commander-ul. Ai uitat de cand ai fost la noi ca suntem dealer-i dinojet?
  10. daca ai avea probleme cu TPS-ul ti s-ar aprinde becul de "engine" de pe bord ,daca ai asa ceva. Oricum nu din cauza senzorului iti moare motorul ci din doua cauze posibile:motor rece sau carburatie prost reglata.
  11. TPS-ul are rolul de a informa ECU de stilul tau de condus si functie de asta modifica usor avansul la scanteie,rezultand o modificare a curbei de cuplu mai sus sau mai jos functie de necesitati (asta spus in 3 cuvinte). E o gaselnita interesanta adoptata de producatori pentru a elimina anumite efecte negative ale carburatiei cand soliciti puternic motorul la ture mici.
  12. gasesti aici /index.php?showtopic=295649
  13. ba acum stiu cum sa-l fac! de maine incep din nou lucrul la el.
  14. Salut, Montarea de turbina pe o Busa se poate face pe trei nivele si anume: stage 1: aprox 300 hp se poate face in Timisoara la noi fara nici un fel de probleme se ofera garantie pe lucrare. stage 2 : aprox 500 hp putem s-o facem dar fara garantie. stage3: +650 hp putem trimite motorul la preparat in germania,te tine o cursa dupa care trebuie reconstruit. pt. mai multe detalii suna la tel. de mai jos
  15. merci pentru urari Roby, dar sa stii ca ma gandeam la asta prin anii '90 desi atunci era doar un vis... uite o poza cu vulcanul. pana in primavara va fi gata cu siguranta. Romi
  16. E de 1100.. Merci pt. aprecieri, mai avem doua proiecte in lucru: Un Harley softail cu motor evo ce va fi transformat intr-un prostreet si un kawasaki vulcan 2000 ce are un design mai special.
  17. Salutare, Motocicleta a fost modificata de catre noi pentru un client din Timisoara. Are la baza un Dragstar classic din 2006. Modificari: Roti,juguri,inaltatoare,ghidon,oglinzi,aripi fata/spate,bascula spate,frana spate,suporti picioare fata,sa,instalatie electrica,far,stp spate,suport nr, lateral. pret aprox(piese+manopera): 9000 euro cu TVA inclus. Timp executie: 2 saptamani.
×
×
  • Creează nouă...