csocso Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 No comment Pentru curiosi CLICK AICI Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 super tare!!!gasca noastra..toti avem motoarele in revizii prin ianuarie incepe distractia.. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreyMoto Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 F. tare.....mai lejer cu cascadoriile ca in varful dealului cam greu de gasit ceva ajutor..bafta la ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Ce aveti in cauciucuri? Holsuruburi normale sau cuie speciale de gheata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
czauner Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 vad ca toti avet cuie dalea in cauciuc. id meu este iulica_leordeni, daca puteti sa imi dati si mie mai multe detalii pe mess, de unde pot sa le iau, sau daca pot lua de la voi, prin posta sau curier de preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Decembrie 21, 2008 Autor Share Postat Decembrie 21, 2008 (editat) Folosim suruburi normale:6x35/40 Vorbesc cu baiatul cine le face si dau de stire Editat Decembrie 21, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 vad ca toti avet cuie dalea in cauciuc. id meu este iulica_leordeni, daca puteti sa imi dati si mie mai multe detalii pe mess, de unde pot sa le iau, sau daca pot lua de la voi, prin posta sau curier de preferat. Salut.La intrebare ai pm cu oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Folosim suruburi normale:6x35/40 Si aveti mousse sau camera? Daca e camera, ce ati pus pe capul suruburilor ca sa nu rupa camera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Decembrie 21, 2008 Autor Share Postat Decembrie 21, 2008 Si aveti mousse sau camera? Daca e camera, ce ati pus pe capul suruburilor ca sa nu rupa camera? Eu personal am mousse,n-am probleme,sunt care folosesc camere groase,si mai pun o camere taiata peste. Salut.La intrebare ai pm cu oferta .. bafta ..bafta la ture La fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate