Sari la conținut

czauner

EX+
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    yamaha
  • Numar Moto
    awd-99
  • Club
    acasa

Informații profil

  • Motociclete detinute
    simson

czauner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. czauner

    Casca

    http://motomarket.buy-talk.com/vanzari-cas...echipamente-f3/ incearca aici trebuie sa gasesti ceva, eu cu 140 ron mi-am luat un agv super!!!
  2. czauner

    Cati Bikeri Sunt In Ag!?!?

    asfalt uscat si mult noroi pt totii motoristiii!!! si la anu sa ne inmultim!!! c ce mai... sa umplem topicul asta
  3. cat mai mult asfalt uscat si noroi pt toti mobretistiii!!!!
  4. asaceva am gasit, e din plastic dar arata exact la fel si e in stare buna, trebuie doar curatat. si un surub. ca dala n-am gasit.+ pentru bachus_21:
  5. din cate stiu da, maine verific. s-au adjudecat: pistonul, cablu km, pinion, buson
  6. aseara l-am incarcat, la bun. dar nu stiu ce are, de la un timp nu merge nici sa filmez. trebuie sa il schimb...
  7. donez toate piesele din poze. nu vreu nimic pe ele, este pe acolo si un piston de cz 175cc, segmenti nus noi. si un rotor de dinam pt cz 175cc nou. nebobinat., boltul de la piston parca cu bucsi de bronz, tot nefolosit. cablu de kilometraj pt cz.
  8. imi cer mii de scuze. dar treaba sta asa, cand m-ai sunat tu eu eram acasa asteptam cu un vecin aveam telefonul in buzunar stiam ca trebuie sa apari. dar NU A SUNAT!! s-a inchis fara sa stiu, era descarcat , pe telefon nu imi apare nici un apel pierdut cand l-am pornit, si de aceea te-am sunat cand am descoperit ca a fost inchis, de pe telefonul tatalui meu ca al meu nu mergea, crezand ca nu ai ajuns inca. dar surpiza tu erai in durm spre casa. recunosc e vina mea ca nu am avut grija sa il incarc. dar nicidecum ca nu am vrut sa raspund.,, sau ca am vrut sa te incurc... pana la urma si eu am pierddut ca poate iti placea simsonu, si scapam de el mai repede. m-ai mult n-am ce sa zic, stiiu ca nu vrei crede ce zic. dar am incercat,. inca o data imi cer scuze.
  9. vad ca toti avet cuie dalea in cauciuc. id meu este iulica_leordeni, daca puteti sa imi dati si mie mai multe detalii pe mess, de unde pot sa le iau, sau daca pot lua de la voi, prin posta sau curier de preferat.
  10. mi-am luat un Xt 600 si omu mi-a dat urmatoarele :carte de identitate scoasa recent in bucuresti dar inca nu e trecut numele posesorului sau nr de inmatriculare, itp, certificat de autenticitate valabil 60 zile, kaufvertrag adica contract de v-c din germania pe numele lui, si un fahrzeugbrief > cartea de identitate din germania. motocicleta a avut nr rosii pe numele proprietarului de la care am luat-o. acum, am copie de pe buletinul lui. ar trebui sa o pot inscrie? asai? acum nu mai trebuie radiata nu?? ca doar a avut numere rosii. nu a fost inmatriculata. astept raspuns cat de repede
  11. cu el am vorbit mai de mult. UP
  12. czauner

    BURSA LOCALA

    stiu un simson la 8 mil, (cu cauciucuri noi neumblate pe strada), in stare bunicica, ceva bube la cutie. cu talon vechi. daca intereseaza pe cineva: 0755012789. e in arges.
  13. stiu un simson la 8 mil, (cu cauciucuri noi neumblate pe strada), in stare bunicica, ceva bube la cutie. cu talon vechi. daca intereseaza pe cineva: 0755012789. e in arges.
×
×
  • Creează nouă...