tudosoiu_tudor Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 salutare,vreau sa ami cumpar un endoro si anume ,un super tenere,ce puncte sensibile are,cat de pretentioasa e,ce consum real are,etc... am mers pe ;honda transalp,suzuki dr 650 si pe tenere660 dar cred ca yamaha are ceva special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 salutare,vreau sa ami cumpar un endoro si anume ,un super tenere,ce puncte sensibile are,cat de pretentioasa e,ce consum real are,etc... am mers pe ;honda transalp,suzuki dr 650 si pe tenere660 dar cred ca yamaha are ceva special. cu putina rabdare vei gasi toate raspunsurile aici si aici. succese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 (editat) Sau aici: /index.php?...c=76234&hl= Da un search dupa "super tenere" (sau tenere) sau "xtz", "xtz 750", "xtz750", bifand optiunea de search numai in titlurile topicurilor si vei gasi cel putin inca 2 topicuri gen ST versus Africa (nu e flame, va rog), etc... in care exista foarte multe informatii. Editat Decembrie 21, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate