Rareshamico Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 salut! am un cagiva elephant de 125,2 timpi power valve,si de la 6.000 de rpm ma aruca de pe sa,cum face asta:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 salut! am un cagiva elephant de 125,2 timpi power valve,si de la 6.000 de rpm ma aruca de pe sa,cum face asta:))) pai daca nu ar fi atatea topicuri unde poti sa gasesti 1000 de chestii despre power-valve(de la mod de functionare pana la cum se curata) ti-as raspunde cu cea mai mare placere. ai o optiune in dreapta sus,se numeste "search",sa sti ca e foarte utila de multe ori. Felicitari pentru jucarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 pai daca nu ar fi atatea topicuri unde poti sa gasesti 1000 de chestii despre power-valve(de la mod de functionare pana la cum se curata) ti-as raspunde cu cea mai mare placere.ai o optiune in dreapta sus,se numeste "search",sa sti ca e foarte utila de multe ori. Felicitari pentru jucarica Exact,alt topic facut aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 /index.php?...t=0&start=0 /index.php?...t=0&start=0 /index.php?...t=0&start=0 citeste pe aici, poate gasesti informatii utile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Decembrie 21, 2008 Autor Share Postat Decembrie 21, 2008 da na-r trebui sa fiti asa morocanosi asta e nu am stiut si gata:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate