sambartonro Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Salut. La mers pe autostrada constant 7500 - 8000 rpm imi consuma 9.5, este normal sau dereglat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Pauza totala pe-aici. Am pus online un manual RF900 pt un coleg motociclist. Daca mai are careva nevoie: https://we.tl/xPklwZPQYp Link-ul va expira (nu mai stiu exact cand). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu\cbr Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Salutare tuturor de mult nu am mai intrat pe site sau sa ies prin oras cu moto dar acum am achizitionat o noua jucarie ,un SUZUKI RF900 si am cateva intrebari pt.cei care cunosc sau au avut modelul asta de moto. -ce ulei se recomanda,cati litri intra in moto la cati km se schimba etc. -daca are ceva hibe specifice modelului. -undeva sus sub sa este un rezervor .ce se baga in el?pentru ce este. -alte sfaturi utile despre orice legat de modelul asta de moto. Multumesc celor care vor raspunde si asfalt uscat va doresc tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate