Sari la conținut

sambartonro

Membru
  • Număr conținut

    232
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sambartonro

  1. Salut. La mers pe autostrada constant 7500 - 8000 rpm imi consuma 9.5, este normal sau dereglat ceva?
  2. Unde gasesc in Constanta un service specializat si serios care se ocupa printre altele si de reconditionari chiulase(supape, ghiduri, scaune supape)?
  3. Un far universal care lumineaza f bine?
  4. Sunt tot acolo, parteneri pilot power tuning, au o vulcanizare cu niste porti albastru deschis( intreaba de dl. Ing. Florescu) Mi am facut la ei evacuarile de la moto si auto. Lucreaza f bine, piesele finale arata ca din fabrica.
  5. Sh da, este 120-130 ron, nou oem 298-315 ron disponibil in 15 zile lucratoare. Poti sa pui ce siguranta doresti. Eu i-am pus o siguranta de 10A si l-am facut de scuter acum, na! Topic Inchis!
  6. Siguranta este de 30A dar se poate pune orice valoare ptr ca nu are legatura cu solenoidul releului ci este siguranta de protectie a instalatiei. Costul a fost de 30 ron.
  7. Pai de moment ce functioneaza si este plug & play de ce nu ar practica si altcineva? Acelasi releu este folosit de altcineva pe honda shadow de 750 si pe burgman 400 de peste 1 an fara nici un fel de problema. Asa arata releul.
  8. Am rezolvat prin inlocuirea lui cu unul de scuter/atv care merge fara probleme. Nu se incalzeste, nu se arde, nu se topeste.
  9. Am rezolvat cu inlocuirea releului. Am pus unul de scuter/atv de la rusi si merge fara greata. Nu se arde, nu se incalzeste, nu se topeste nimi si a fost plug & play la un pret de 10 ori mai mic decat cel oem.
  10. La circuit intrerupt m-am gandit si eu. Am gasit un releu identic ca si aspect cu 4 pini si siguranta de 20A pe el, probabil pentru scutere. S-ar potrivi la mine plug and play sau trebuie adaptat/modificat ceva?
  11. Problema este ca dupa remontarea releului nu mai merge nimic pe parte electrica. Pun contactul si nu se alimenteaza nimic. Am inlocuit si sigurantele cu altele noi...
  12. Bateria e buna. Daca ating plus de la baterie cu cablul de la electromotor invarte. Plus ca a fost inlocuita in primavara.
  13. Mda. L-am scos, am curatat papucii cablurilor si l-am remontat zic poate poate dar acum nu se mai aprinde bord, nimic. Am verificat sigurantele dar sunt ok.
  14. Ieri am pornit moto(suzuki rf600). Cand am vrut sa o pornesc iar se auzea numai un țac din releu. Am unit cele 2 piulite de pe releul de pornire si a luat-o. Intrebarea mea este: s-a stricat releul de pornire, merge reparat? Quote MultiQuote
  15. Nu mai deschid si eu alt topic ptr ca tot despre releul de pornire este vb. Ieri am pornit moto(suzuki rf600). Cand am vrut sa o pornesc iar se auzea numai un țac din releu. Am unit cele 2 piulite de pe releul de pornire si a luat-o. Intrebarea mea este: s-a stricat releul de pornire, merge reparat?
  16. Se poate repara releul de pornire la rf600? Al meu face numai un țac. L-am testat unind cele 2 piulite de pe el si moto a pornit. Daca apas butonul de start face doar tac. Chestia e ca prima oara cand am pornit-o a mers din buton dar a 2 a oara nu a mai vrut, se auzea doar tac-ul acela la actionarea butonului de start. » Post actualizat in 21 Nov 2016 15:15 Cumpar releu de pornire ptr rf600. » Post actualizat in 21 Nov 2016 15:17 Cumpar releu pornire rf600 » Post actualizat in 23 Nov 2016 16:40 Am pus unul de scuter/atv. Merge fara probleme.
  17. Da, toate fisele de la bujii au capacele acelea de cauciuc si se fixeaza in orificiile unde intra bujiile. La mine sunt in stare buna toate si fixate corespunzator. Eu ma gandeam daca ar putea fii vinovate bobinele cumva. Ele sunt fixate in lateralele fata ale motorului pe cadru( stg si dr fata pe interiorul cadrului). Ma gandeam papucii care intra in pinii bobinelor sa nu fie destul izolati si sa "fure" pe acolo..
  18. Rf600 (am scris în titlu). Nu stiu nimic de vreun orificiu ptr drenare dar o sa caut.Tot legat de bujii sau bobine m am gandit si eu. O sa incerc sugestia cu vaselina, poate da roade.
  19. Sal baieti. Acum ceva timp am transformat motoreta intr-un streetfighter iar odata cu aceasta au disparut si carenele. Chestia e ca de atunci, mereu cand ies si ma prinde o ploaie motorul incepe sa functioneze intrerupt cand accelerez. Cum trec de zona uda sau se opreste ploaia moto isi revine la normal. Nu stiu exact ce se intampla acolo si cum as putea remedia problema. Astept niste opinii din partea voastra. Multumesc.
  20. Sal baieti. Acum ceva timp am transformat motoreta intr-un streetfighter iar odata cu aceasta au disparut si carenele. Chestia e ca de atunci, mereu cand ies si ma prinde o ploaie motorul incepe sa functioneze intrerupt cand accelerez. Cum trec de zona uda sau se opreste ploaia moto isi revine la normal. Nu stiu exact ce se intampla acolo si cum as putea remedia problema. Astept niste opinii din partea voastra. Multumesc.
  21. Am verificat lantul si pare in regula. Era o za care se misca mai greu si am uns iar lantul. L am si intins ptr ca imi parea ca este cam mare jocul (moto ridicata pe stander in viteza cu motorul pornit). Am facut si cateva ture de strada iar simptomele au disparut. Cred ca nu era intins destul lantul.
  22. Revin cu problema. In timpul unei ture in cursul zilei am constatat ca problema a reaparut, insa cu simptomele de o intensitate scazuta. Am verificat piulita buclucasa si este stransa. Acum stau si ma intreb: s-a uzat pinionul de atac/lantul necorespunzator sau e ceva din cutia de viteze?
  23. Am rezolvat. Era desfacuta piulita ce strange pinionul de atac.
  24. M-am uitat la pinionul de atac si era piulita care il tine pe pozitie desfacuta. Am strans si s-a rezolvat.
×
×
  • Creează nouă...