CobraArt Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Unde la arc v a intalniti voi si cam pe la ce ora.Ca eu am fost ieri si azi la arc pe la 8 si nu am vazut pe nimeni:( Ma intreb poate nu ma duc unde trb sau nu stiu unde sa ma uit dar totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white_raven Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 mai din cate stiu eu oameni se intalnesc la Arc, in numar mare, miercurea de pe la 6 pana tarziu in noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Miercuri, intre orele 19-21. PS: fara "uili", "stopii" sau alte manevre ... suntem toleratzi acolo shi asta a fost una din conditziile oficialitatzilor cand ne-au dat voie pe bucatzica aia de parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Unde la arc v a intalniti voi si cam pe la ce ora.Ca eu am fost ieri si azi la arc pe la 8 si nu am vazut pe nimeni De ce, vrei sa vii sa ne inveti cum sa facem willie? Acum in perioada asta a anului nu prea mai e populatie pe acolo miercurea, dar poti sa vii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 Aha... eu am crezut ca in fiecare seara se strage lumea acolo bine ca acum stiu si eu poate mai apuc sa vin si eu macar o data dar nu cred ca este mult prea frig seara si trb sa merc si cam o jumatate de ora numai asfalt deschis (camp) si inghetz pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Trebuie sa te muti in Iasi daca vrei sa te intalnesti cu motorizatii in fiecare seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 Da sa stii tu ca nu mai iese lumea mai deloc ca si in Ploiesti ne strangeam in fiecare seara dar acu 90% le-au bagat la garaj si cred ca asta o sa fac si eu maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate