tro5 Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Salutare. Am tot vazut transformarea enduroaielor in supermoto prin schimbarea rotii fata cu una mai mica si cu cauciuc de strada. Eu am gasit roti de supermoto la 500E second hand pt BMW sau 300E doar roata fata cu cauciuc slik. Daca fac aceasta schimbare doar la roata fata ce castig??? Ce inseamana supermoto??? Mai pot sa ma distrez cu urcat si coborat borduri???? Pot sa merg pe drumuri de tara???? Sunt scumpe cele gasite de mine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Salutare. Am tot vazut transformarea enduroaielor in supermoto prin schimbarea rotii fata cu una mai mica si cu cauciuc de strada. Eu am gasit roti de supermoto la 500E second hand pt BMW sau 300E doar roata fata cu cauciuc slik. Daca fac aceasta schimbare doar la roata fata ce castig??? Ce inseamana supermoto??? Mai pot sa ma distrez cu urcat si coborat borduri???? Pot sa merg pe drumuri de tara???? Sunt scumpe cele gasite de mine??? s-a mai scris pe aici. cauta niste topicuri mai vechi pe coltul enduristilor Nu o sa te ajute mult o roate de fata pe 17 la BMW-ul tau. Lasa-l asa cum e ca e foarte manevrabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate