Sari la conținut

stickere in crystall

Postări Recomandate

am gasit asa ceva pe un sit in Italia si ma gandeam daca pe la noi reuseste cineva sa le faca.pun doar cateva poze.cine vrea mai multe le pot trimite pe mail.am auzit ca ar fi foarte rezistente si daca ar avea si un pret rezonabil eu mi-as innoi "amanta" :lol:

salut, eu le comand in america. daca vrei sa vezi cum arata sunt pe motocicleta mea sau pe a lui adi raduta. le fac la comanda cu sponsorii tai, personalizate. chiar acum pregatesc o comanda in SUA. daca vrei te pot ajuta. vezi www.decalmx.com

bafta

ciprian

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut, eu le comand in america. daca vrei sa vezi cum arata sunt pe motocicleta mea sau pe a lui adi raduta. le fac la comanda cu sponsorii tai, personalizate. chiar acum pregatesc o comanda in SUA. daca vrei te pot ajuta. vezi www.decalmx.com

bafta

ciprian

cipriane merci.am deschis topicul si in ideea (speranta)ca voi putea gasi asa ceva la preturi de romani(nu de Romania).din pacate sponsorii pentru mine nu exista si prefer sa cumpar doua gumite noi cu banii aia.merci inca odata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri