easy_rider Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Cine e interesat id gare_jiuy2000 are acte 350 euro sau schimb cu motocicleta in stare de functionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 da' de bursa ai auzit vreodata? /index.php?showforum=85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) Hai frate ca asta se face, asa cum ti-am mai zis...(daca n-are cadrul atins) Acu parca imi pare rau ca n-am bani Editat Ianuarie 18, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 atins neatins nu prea ma intreseaza atat de mult..zimi de motor si rotile..in ce stare e..si baga si u date tehnice te rog.daca vrei iti dau un suzuki gt pe ea.un motoras frumos naked pentru strada impecabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy_rider Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 atins neatins nu prea ma intreseaza atat de mult..zimi de motor si rotile..in ce stare e..si baga si u date tehnice te rog.daca vrei iti dau un suzuki gt pe ea.un motoras frumos naked pentru strada impecabil man .. motoru e bun nu e busit si rotile is ok... furca e panik... ea e busita... trimitemi o adresa de mail si iti trimit poze mai detaliate... ma intereseaza orice schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate