Jump to content

Chivu

Moderatori
 • Posts

  4,444
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Chivu

 1. trebuie sa schimb gumele la hornet dar nu stiu ce sa aleg. merg in oras mare parte din timp si de 2-3 ori pe luna pe serpentine la munte asa lejer. acum am pirelli diablo rosso 2, nu mi-a aluneca in curbe sau la franare da mai aluneca la dat pe o roata. ceva recomandari ?
 2. stie cineva de unde pot sa iau un manual pentru hornetul 2007+ ?
 3. am nevoie de o codita completa sa o montez pe un streetfighter. ma gandeam la rs125 pentru ca se poate demonta cu tot cu cadru.
 4. am un vfr făcut naked și vreau sa ii schimb culoarea. ulterior trebuie sa trec pe la rar sa ii schimbe culoarea și in talon dar motocicleta nu mai are carene, cum a fost ultima data când s-a făcut identificarea la rar. se poate schimba culoarea în talon dacă motocicleta nu mai arata ca la identificare?
 5. pot sa fac itpul cu un vfr care e acum naked și nu mai am carenele? are semnalizări, claxon, tot ce trebuie.
 6. E spațiu suficient chiar dacă sunt mai lungi. am precizat ca furca e de srad ca fapt divers iar niște dimensiuni aproximative mi-ar fi fost suficiente. aveam nevoie de un minim de la care sa plec. va agitați atât de parca le-aș cumpara pe banii voștri.
 7. mulțumesc motociclism.ro, util ca deobicei.
 8. chiar nu știe nimeni ce lungime au conductele pe motocicletele alea?
 9. nu am acces la motocicleta în următoarele luni și voiam sa le comand sa le am acasă pana ajung.
 10. vreau sa pun ghidon de naked pe un vfr cu furca de srad 750 din 2000 dar nu știu cât de lungi sa comand conductele de frână. cei cu naked uri, hornet, fz6, ce lungime au cablurile voastre? din ce am văzut ăștia prin state recomanda 34inch, eu aproximez ca îmi trebuie 100cm dar cred ca e totuși cam mult.
 11. îmi poate spune cineva ce lungime au conductele de frână fata la hornet?
 12. casca integrala Shoei XR1100 Symmetry TC-2 marimea S ( 55-56 ) mai e valabila? ma interesează asta și geaca ixs din textil, verde.
 13. vorbisem cu tine azi pentru geaca verde, asta dacă nu am sunat la alt număr din greșeală.
 14. ce geci textil sau piele aveți la mărimea s?
 15. spuneți-mi și mie codul de culoare pentru fazeru cu motorul și cadru negru 2004+. erau niște coduri sub sa din câte îmi amintesc.
 16. alea-s manete ? credeam ca se numesc mansoane, am imbatranit.
×
×
 • Create New...