dragos11 Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 A mai intalnit cineva problema asta ? Se aude un huruit in partea din spate a motorului in dreptul axului pe care se afla pinionul pentru lant doar cand nu este tras ambreajul . In momentul in care ambreajul este tras nu se mai aude si apare in momentul in care cupleaza ambreajul. Zgomotul este ca si cum ar fi un rulment spart sau cam asa . Ce ar putea fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Rulmentul de presiune e de vina......tre schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Rulmentul de presiune e de vina......tre schimbat. boala tipica pentru Honda, o schimbi, dupa o jumatate de ora se aude la fel. las-o asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 Ok multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 boala tipica pentru Honda, o schimbi, dupa o jumatate de ora se aude la fel. las-o asa. Asta se intampla si la cbr-urile astea mai noi din 2005-2006? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 sincer, nu stiu. de ex. a mea face la fel, 954 din 2003. To ce poti citi pe forumurile din America e....... don't worry, it's Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Salutare, daca tot e deschis un topic cu huruit la honda am si eu o intrebare Eu am un huruit tot la motor, se aude un sunet "metalic" (se aude dupa ce se incalzeste un pic) daca apas ambreajul parca tot asa se aude, am fost cu ea la service honda si mi-au zis baietii ca ar fi lantul de distributie sau intinzatorul de lant sau pompa de ulei....si mi-au zis sa nu imi fac probleme Nu am nici o treaba cu mecanica dar unii imi spun ca ar fi bine sa schimb lantul de distributie si intinzatorul si aia de la honda imi spun sa o las asa ca nu pateste nimic. Voi ce sfat imi dati? Editat Ianuarie 20, 2009 de allexx_2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 de obicei se duce intinzatorul, daca te deranjeaza sunetul, si se si amplifica, atunci schimba si lantul si intinzatorul. nu e asa mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 exact zgomotul de care vorbesti tu l-am avut si eu pe R6. Pe r6-le din 2000 era ceva mai puternic. Sper sa nu fie nimic grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate