bebeto Postat Noiembrie 20, 2005 Share Postat Noiembrie 20, 2005 am o HONDA cbr 1000f DCBS fabricata in 1998 si achizitionata din Germania acum un an.In talonul ei original ,se spune ca i s-a adus o modificare si anume: de la 74kw/9500 s-a trecut la98kw/10500rot/min.Asi vrea sa stiu daca e posibil si cum s-a facut acest lucru. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 tuning! simplu, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 Nu e nici un tuning coane. Pe vremea aceea, he,he, in Germania motocicletele erau limitate la 98CP/72KW, deci "gedrosselt", c-asa era legea! Dupa care a venit Comunitatea Europeana si a impus, din fericire, si in Germania legea cu "fara restrictie de putere", ca sa fie "aliniati cu Francia sau Hollandia, etc. Si noi ne-am bucurat... Uite-aicea datele originale: http://www.motorbikes.be/en/Honda/1998/CBR%201000%20F/ Si s-o calaresti sanatos si sa ai intotdeauna cel putin o roata pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate