hellrider Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 salut, sunt cam nou in domeniu... am prins o oferta de a cumpara o yamaha yzf 750 cu 3000 de lei, de la un prieten de la serviciu, insa mi-a spus k a cazut cu ea si ca are schimbatorul de viteze rupt! are cineva idee cat costa sa il schimb? m-ar interesa si o casca mai ieftina... dar sa pot purta si ochelarii! merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_borzi Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 salut,sunt cam nou in domeniu... am prins o oferta de a cumpara o yamaha yzf 750 cu 3000 de lei, de la un prieten de la serviciu, insa mi-a spus k a cazut cu ea si ca are schimbatorul de viteze rupt! are cineva idee cat costa sa il schimb? m-ar interesa si o casca mai ieftina... dar sa pot purta si ochelarii! merci! ai incercat p bike shop sa cauti piesa care iti trebuie sau la orice ,magazin d piese poater sa ti comande Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate